StoryEditorOCM
Regijaincident

U migrantskom kampu kod Sarajeva sukobili se Afganistanci, jedan upucan! Napadač pobjegao

Piše Vijesti sd
12. travnja 2024. - 07:16

U migranstkom kampu Blažuj kod Sarajeva sinoć je došlo do pucnjave u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo. Pucnjava se dogodila oko 20 sati kada je Ministarstvu unutarnjih poslova prijavljen incident u migrantskom kampu.

"Dojavljena nam je pucnjava u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Radi se o migrantu koji je zadobio lakše tjelesne ozljede", javili su iz MUP-a.

Kako saznaje Avaz, pucali su Afganistanci koji su se sukobili u jednom od kontejnera u migrantskom kampu.

Prema njihovim saznanjima, Afganistanac koji je pucao za sada nije pronađen. Inače, početkom godine u kampu u Blažuju izvršena je velika racija u kojoj je sudjelovao veliki broj specijalaca.

Potom je izvršen operativno-taktički pretres šireg prostora Centra, kojim je privremeno ograničena sloboda kretanja unutar Centra, te pregled osoba, stvari i prostorija s ciljem pronalaska osoba koje tu nezakonito borave, kao i pronalazak ilegalnog oružja, narkotika i drugih predmeta koji potječu iz kaznenih djela ili mogu poslužiti ugrožavanju sigurnosti korisnika i djelatnika Centra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:16