Prošao je tužni mjesec od kada nas je napustio naš voljeni

ANTE MATIJAŠ RANKO

Zahvaljujemo se rodbini, prijateljima i znancima koji su nam izrazili sućut i dostojanstveno ispratili našeg pokojnika na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni

NEDILJKO MIŠEVIĆ

Premalo je riječi, a previše tuge na srcu da ti kažemo koliko nam nedostaješ. Po dobroti ćemo te pamtiti, a u srcu čuvati. Ovim putem želimo zahvaliti don Venciju, dr. Striniću, sestri Branki, dr. Puljizu, svoj rodbini, prijateljima i susjedima na iskazanoj pomoći u teškim trenucima. Zahvalna obitelj Misa zadušnica održat će se 6. ožujka u 8 sati u crkvi Sv. Ante u Drumu. Počivao u miru Božjem.
Prošlo je mjesec dana od kada nas je zauvijek napustio naš voljeni

ZLATKO IVULIĆ

3.II.2021. - 3.III.2021.
Zahvaljujemo rodbini i prijateljima koji su nam usmeno i pismeno izrazili saučešće. Također zahvaljujemo svima na dostojanstvenom ispraćaju našeg dragog na vječno počivalište. Nedostaješ nam! Volimo te! Tvoji supruga i djeca Počivao u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana otkako nije s nama naša voljena

MARGARITA JERČIĆ

Iskreno zahvaljujemo svoj rodbini i prijateljima na izrazu sućuti i dostojanstvenom ispraćaju. Od srca zahvaljujemo župnicima, don Juri i don Jakši na lijepim riječima. Zauvijek si s nama u našim srcima i mislima. Hvala ti za svu dobrotu i ljubav koju si nam pružila. Tvoji najmiliji
Dana 2.III. navršava se tužni mjesec dana od smrti našeg dragog

NEDILJKO GRBELJA

Ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i znancima koji su nam izrazili sućut, ispratili našeg dragog pokojnika na vječni počinak i njegov grob okitili cvijećem. Zahvalni djeca Oliver i Ante i sestra Rosa s obitelji. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
02. ožujak 2021 18:35