Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

Navršio se tužan mjesec od smrti naše drage supruge, majke i bake

ELVIRA BRSTILO

Iskreno hvala rodbini i svim prijateljima koji su bili uz nas u ovom teškom vremenu. Ponosni smo što smo te imali, zauvijek si u našim srcima i mislima. Vole te tvoji najmiliji: suprug Stipe, sin Siniša s obitelji i kći Dijana. Počivala u miru Božjem!
Danas je mjesec dana od kada je stalo srce našeg dragog

MILAN ŽIDIĆ

Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i znancima koji su nam bili podrška u bolnim trenucima, dostojanstveno ga ispratili na vječni počinak. Veliko hvala našoj Nađi na svesrdnoj pomoći za našeg Milana. Hvala župniku fra Duji Jukiću na ispraćaju i nadahnutim riječima nade, pjevačima koji su uveličali oproštajne trenutke, gospodinu Branku Deliću na profesionalnosti. Hvala svim mještanima Zavojana koji su ispratili našeg voljenog brata. Zauvijek ostaješ dio nas, dio naše priče... Zahvalna braća i sestre s obiteljima. Sv. misa zadušnica odgađa se zbog novonastale situacije.
Dana 6.IV.2020. navršava se mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena

NEDILJKA MIKULIĆ RADIĆ

Ovim putem od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima i susjedima, te svima koji su prisustvovali ispraćaju naše voljene. Posebno hvala tvrtki ECO CLEAN i djelatnicima. Život nestane u trenu, ali ljubav i sjećanje na tebe ostaju zauvijek. Zahvalna obitelj. Počivaj u miru Božjem.
Dirnuti pažnjom i sućuti povodom smrti našeg voljenog

DINKA PARŠIĆA

Ovim putem zahvaljujemo brojnim prijateljima i poznanicima koji su nazvavši nas ili putem telegrama, izrazili svoju blizinu i pružili nam utjehu u ovim teškim trenucima. Posebnu zahvalu upućujemo doktorici Sunčani i sestri Magdi na predanoj skrbi svih ovih godina, kao i djelatnicima hitne medicinske pomoći Hvar. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN