StoryEditorOCM
RegijaPromo

FRAME STUDIO - “Pogled na život bez okvira”

Piše promo
2. listopada 2023. - 12:59

Nastao s idejom sinonima za utočište stila i sofisticiranosti, gdje ljepota jednostavnosti i praktičnosti zauzimaju središnje mjesto, Frame Studio je, od svoje minimalističke arhitekture do pažljivo odabranog izbora proizvoda, showroom koji sažima koncept "framless living" na iznimno zadivljujući način. 

Novo konceptualni izložbeni prostor smješten u Splitu, kreiran je da redefinira način na koji percipiramo dizajn, dokazujući da manje, može biti više, kada se izvodi s besprijekornim ukusom i preciznošću. Namijenjen arhitektima, projektantima i investitorima, ovaj showroomuistinu pruža impresivna iskustva gdje navedeni mogu, na površini od 222 m2 pregledati najnovije sustave aluminijskih kliznih sistema, staklenih fasada kao i minimum design aluminijskih rješenja te u opuštenoj atmosferi prostora koja omogućuje proizvodima da u svojoj potpunosti dođu do izražaja, uvelike olakšati proces donošenja odluka, dopuštajući klijentima interakciju s uzorcima u punoj veličini dok uspoređuju stilove i završne obrade.

S fokusom na minimum design sustave kliznih i pivot sistema, ovaj uzbudljivi prostor kupcima i profesionalcima u industriji nudi prikaz proizvoda i sustava koji se savršeno nadopunjuju i čine urbani život još udobnijim i održivijim.

„Želeći pružiti impresivna iskustava svim posjetiteljima, uz predanost inovacijama i zajednici osmislili smo cjelokupno iskustvo našeg studija, pretvarajući ga, iz izložbenog prostora, u živahno središte za arhitekte, projektante, investitore i klijente. S energijom dnevnog boravka kreativnost cvjeta, ideje se razmjenjuju, suradnje rađaju, a obrazovanje i umrežavanje zauzimaju središnje mjesto. Arhitekti i investitori pronaći će inspiraciju u svakom kutku, dok će povremeni posjetitelji doživjeti jedinstvenu i primamljivu atmosferu. Ova transformacija predstavlja našu predanost poticanju kreativnosti i obrazovanja unutar naše industrije.

Pozivamo vas da istražite naš novi izložbeni prostor i doživite budućnost iz prve ruke.“

Više informacija potražite na https://frame-studio.hr/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:40