StoryEditorOCM
Hrvatskabio revoltiran

Iživljavao se u autopraonici, čekićem razbio aparat, nije mu izbacio žeton

Piše VIJESTI SD
18. travnja 2024. - 21:11

Oskaru (28) prijeti osam mjeseci beuzvjetnog zatvora jer je čekićem razbio aparat za žetone u samoposlužnoj autopraonici.

Prema optužnici, on je u kolovozu lani oko 14 sati u Virovitici, u samoposlužnoj autopraonici Vir “bio revoltiran što mu aparat nije izbacio žeton“.

“Dvaput je šakom udario po ekranu aparata za izdavanje žetona za pranje vozila, pa zatim iz osobnog automobila uzeo čekić i udario po ekranu aparata, uslijed čega je došlo do puknuća ekrana i prestanka rada programa” navodi se u optužnici.

Vlasniku autopraonice počinjena je šteta od 1570,33 eura. Radnik autopraonice u istrazi je svjedočio kako je odjednom čuo udarac, pa zatim još jedan jači, piše Danica.hr.

Pogledali snimku

“Kad sam došao, vidio sam da je žetonjara razbijena i da je tamo samo jedan automobil marke mazda trojka, o čemu sam odmah obavijestio vlasnika. Nakon toga sam sjeo u auto i krenuo za tim automobilom koji se zaustavio u autopraonici Aquarama.

Tada sam vidio da je vozač automobila bio Oskar. Pogledali smo i snimku videonadzora iz koje je vidljivo da je on raznio žetonjaru. Bilo je razbijeno staklo, lim se udubio, čitač novca je pao u unutrašnjost, pa više nije bila u funkciji”, ispričao je svjedok.

Državno odvjetništvo za Oskara traži osam mjeseci bezuvjetnog zatvora jer je ranije pravomoćno osuđivan za kaznena djela. On se tijekom ispitivanja u policiji branio šutnjom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 19:22