StoryEditorOCM
Više od sportanova ljubav

Najljepša odbojkašica na svijetu ima novog dečka? Dva dana provela je u kući posrnulog superstara

Piše Sport SD
6. prosinca 2023. - 21:36

Jedna od najzgodnijih odbojkašica, ali i sportašica uopće, Key Alves je izgleda pronašla novog dečka. Mlada odbojkašica i kreatorica na platformi OnlyFans je izgleda s nekadašnjom zvijezdom Reala Jamesom Rodriguezom.

Brazilski mediji tvrde kako je Key navodno provela dva dana sa zvijezdom čija je karijera u silaznoj putanji godinama. Par se navodno družio u njegovoj kući u Sao Paulu iz koje se odbojkašica javila s nekoliko videa. Key se snimala u kući, ali i u bikiniju uz bazen što je izazvalo veliku pozornost.

Osim toga, u nekoliko je videa nosila i dres Sao Paula za koji sada James igra. U jednom je videu loptu napucala preko ograde pa ju je James s prijateljima poslao po nju uz salve smijeha.

Key je ranije shvatila kako joj odbojka neće donijeti previše novaca pa je otvorila račun na platformi za odrasle OnlyFans. Od toga zarađuje odličan novac.

- Uvijek sam se voljela fotografirati i pokazivati svoje tijelo, te raditi u marketingu. Mislim da je to tajna svega što sam postigla danas. Zaradim 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. Pogotovo na OnlyFansu jer su mjesečne cijene fiksne - rekla je Brazilka koju na Instagramu prati preko 13 milijuna ljudi prije dvije godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:12