StoryEditorOCM
Više od sportaravno do dna

Kad muškarci ovo vide ne mogu ostati ravnodušni, i žene ‘škicnu‘; strastvena Talijanka slikom iz sobe izaziva komentare

Piše Sport SD
3. svibnja 2024. - 15:32

Poznata tenisačica opet je objavom izazovne fotografije otkrila u kakvoj je formi. Mobitel u ruci, a ono što je mngima upalo u oko nešto je o čemu sanjaju i žene i muškarci.

Camila Giorgi objavila je fotografiju ispred ogledala, a u prvom su planu savršeni trbušnjaci. Baš taman koliko treba, Giorgi, koja svojom linijom oduševljava na teniskom terenu, ali i izvan njega, opet je pokazala zašto.

image

Camila Giorgi

Instagram Screenshot/

Camila je trenutno 114. igračica svijeta, u karijeri je osvojila četiri WTA turnira i probila se čak do 26. mjesta na svijetu.

Camila Giorgi je ponos talijanskog ženskog tenisa. Poznata po svom agresivnom stilu igre. Giorgi je svoj profesionalni debi imala 2006. godine. U dosadašnjoj karijeri osvojila je četiri naslova, a pet je puta nastupila u trećem kolu Australian Opena.

Prošla je kroz nekoliko poteškoća u svojoj karijeri. Što ju drži motiviranom čak i u ovim godinama? Giorgi sada igra bez tjeskobe; smirena je u svom porazu i pobjedi. Istaknula je:

- Tenis mi je dao toliko toga i uvijek ima puno strasti, iako ga sada doživljavam drugačije. Znam svoj potencijal i znam što sam učinio. Ali nakon određene dobi više nema tjeskobe i živiš je na mirniji način.

Camila je rođena u Macerati u Italiji od roditelja Židova Sergia Giorgija i Claudie Gabrielle Fullone. Oba roditelja su joj Argentinci talijanskog porijekla iz La Plate u Argentini. Njezin tata Sergio borio se u Falklandskom ratu 1982. i sada je Camilin trener. Njezina majka, Claudia, modna je dizajnerica.

Omiljena knjiga joj je “Dnevnik Anne Frank”, jer...

- Knjiga me dirnula jer sam Židovka, ali i zato što je ona bila tako dobra osoba koja je vidjela dobro u ljudima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 15:40