StoryEditorOCM
Ostaloza doček nove

Sandra Perković ostala je vjerna svom Edisu, ali i ovoj modnoj kreatorici, evo u čijoj se vjenčanici udala

Piše I. M.
31. prosinca 2023. - 19:00

Sandra Perković rekla je "da" svom treneru i dugogodišnjem partneru Edisu Elkaseviću. Vjenčanje se odvilo u krugu obitelji i prijatelja, ali hrvatska atletičarka nije mogla pobjeći od znatiželjnih obožavatelja. Čitatelj Jutarnjeg lista uhvatio ju je ispred hotela Esplanade u zagrebačkom centru.

image

Sandra Perković, vjenčanje

čitatelj/

Zasjala je u prekrasnoj vjenčanici i pokazala kako je vjerna ne samo u ljubavi, već i na drugim terenima. Naime, dizajnerica haljine za ovaj poseban dan najbolje hrvatske atletičarke je Aleksandra Dojčinović, kreatorica koja se krije iza modnog brenda Leilou. Inače Sandra vrlo rado bira modne kombinacije pod ovim potpisom, a ništa drugačije nije bilo ni danas.

Zagrepčanka uplovljavanjem u bračne vode na najbolji način zaključuje jednu tešku sportsku godinu iza nje, kako je uostalom i sama napisala. Na Svjetskom atletskom prvenstvu u Budimpešti završila je "tek" na petom mjestu. U Mađarskoj je ostala bez medalje na SP-u prvi put nakon deset godina, odnosno nakon osvojenih medalja na pet uzastopnih prvenstava. Međutim, najavila je kako i dalje puca na visoko, te kako se i dalje možemo nadati novim medaljama za Hrvatsku s njezinim potpisom.

- Draga moja 2023., iako nisi bila moja najbolja, ali si bila moja najdraža i najteža sportska godina. Sport čine pobjede, ali do njih ne možeš doći bez poraza, njega čine konstantno učenje i želja za napretkom, on je zaista jedinstven, surov i poseban!  Spremna sam za neke nove priče, neke nove stranice sportske povijesti i za neka nova dokazivanja, između ostalog je napisala "kraljica diska".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:38