StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSUPER UTORAK

Taylor Swift oglasila se tijekom američke predizborne kampanje i pozvala obožavatelje da sudjeluju na predizborima

Piše SCENA SD
5. ožujka 2024. - 22:38

Tjednima se u SAD-u nagađalo može li i kako Taylor Swift (34) utjecati na američke izbore. Sada je pop pjevačica prvi put komentirala aktualnu predizbornu kampanju. U Instagram priči Taylor je pozvala svoje obožavatelje da daju svoj glas na predizborima u utorak, takozvanom Super utorak.

"Danas, 5. ožujka, predizbori se održavaju u Tennesseeju i 16 drugih država", napisala je pjevačica. "Htjela sam vas podsjetiti da glasate za ljude koji vas najbolje predstavljaju. Ako još niste planirali glasovati, učinite to danas." Kako bi to učinila  Taylor se povezala s nestranačkom stranicom s informacijama o izborima.

image

Taylor Swift

Screenshot Instagram

U desničarskim krugovima, grube teorije zavjere o Taylor Swift i njezinom mogućem utjecaju na američke izbore nedavno su obišle svijet. U svojem pozivu u utorak, 34-godišnjakinja nije dala nikakvu konkretnu izbornu preporuku. Međutim, na američkim predsjedničkim izborima 2020. podržala je demokrata Joea Bidena (81) u predizbornoj kampanji protiv aktualnog predsjednika Donalda Trumpa (77).

Njezina privlačnost mogla bi biti od velike važnosti: Samo na Instagramu utjecajna pjevačica, koju je časopis Time 2023. proglasio "osobom godine", ima 282 milijuna pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:17