StoryEditorOCM
ZdTubeSVAKA ČAST

Medicinske sestre s COVID odjela Zadarske bolnice prihvatile su #tiktok izazov i oduševile sve gracioznim pokretima u zaštitnim odijelima

Piše PSD
13. travnja 2020. - 22:49

Medicinske sestre Nikolina i Antonella s COVID odjela Zadarske opće bolnice prihvatile su #tiktok izazov i oduševile sve koji su pogledali snimku objavljenu na Facebook stranici Koronavirus.hr.

- I onda kada im je najteže nastoje ostati pozitivne zbog svih onih koji se nalaze u bolničkim krevetima. I za kraj poručuju, "I da se opet rodimo, isto bi izabrale". Svaka čast! - navedeno je uz video snimku medicinskih sestara koje su unatoč potpunoj zaštitnoj opremi graciozno izvele plesne korake.

Medicinski profesionalci širom svijeta sudjeluju u plesnim izazovima na društvenim mrežama jer im pomaže u ovim teškim vremenima nasmijati i razveseliti ljude za vrijeme pandemije koronavirusa.

U Hrvatskoj su prvi tiktokchallenge prihvatili službenica i službenik prometne policije iz Pule čiji ples je MUP objavio na svom Twitteru.

- I tako...rane nas potresi, lome nas korone. Ali duh… E, on je nesalomljiv! - poručila je hrvatska policija.

Izazov su prihvatili i vatrogasci te su iz postrojbe Grada Šibenika poručili: Izazov prihvaćen!

Vatrogasna postrojba Zagreb objavila je:

- Odgovaramo na izazov MUPa! Ni pandemija korona virusa, ni socijalna distanca, ni potres koji uključuje 3100 intervencija u dva tjedna ne mogu slomiti naš duh. Ipak smo mi malo čvršći od dimnjaka. Ostajemo vedri i pozitivni i pridružujemo se #tiktokchallenge #ohnanana. Svima, a posebno zdravstvenim djelatnicima, policajcima i vatrogascima, želimo Sretan Uskrs!


16. travanj 2024 11:35