StoryEditorOCM
ZdSelfieNISU IZVADILI NI VJENČANI LIST, A VEĆ SE RAZVODE

Propao brak Pamele Anderson i bogatog frizera: A još jutros je objavljivala romantične fotke...

Piše Jutarnji.hr
2. veljače 2020. - 22:33

Dvanaest dana nakon što je iznenadila svoje obožavatelje i uplovila u bračne vode s Jonom Petersom (74), Pamela Anderson (52) objavila je u priopćenju za medije da je njihovoj ljubavi došao kraj, piše Hollywood Reporter.

Izvor blizak paru tvrdi da još uvijek nisu predali papire za izdavanje potvrde o vjenčanju nakon ceremonije održane 20. siječnja na kojoj su bila Pamelina dva sina, Petersove tri kćeri te njegova bivša supruga Christine Forsyth-Peters.

- Dirnula me podrška koju ste iskazali za moj brak s Jonom. Bili bismo vrlo zahvalni kada biste podržali našu želju da se na određeno vrijeme razdvojimo kako bismo razmislili o tome što želimo od života i jedno od drugoga. Život je putovanje, a ljubav je proces. Imajući na umu univerzalnu istinu, zajednički smo odlučili odgoditi formalizaciju naše bračne zajednice u vidu vjenčanog lista. Zahvaljujemo što poštujete našu privatnost, navodi se u njezinu priopćenju za medije.

Raskid je bio iznenadan, a Pamela se već jutros ukrcala na zrakoplov za rodnu Kanadu, samo nekoliko dana nakon što je u Instagram pričama objavila romantičnu fotografiju sa Jonom.

I Pamela i Jon bili su prije sklapanja bračne zajednice četiri puta u braku. Bili su u vezi prije više od 30 godina, a ljubav je ponovno procvala prije nekoliko mjeseci.

Ovako je američki producent nekadašnji frizer Jon Peters, koji je nekada ljubio Barbaru Streisend, govorio o dragoj Pameli netom nakon vjenčanja.

- Pamela nikada nije iskoristila puni potencijal umjetnice. Njezino vrijeme tek dolazi. Iza njezinog izgleda krije se puno više nego što se čini, inače ju ne bih volio toliko. Lijepih djevojaka ima posvuda. Mogao sam odabrati bilo koju, ali 35 godina sam želio samo Pamelu Anderson. Ona me inspirira. Ja sam njezin čuvar i odnosim se prema njoj na način koji ona zaslužuje, izjavio je.

 

 

19. travanj 2024 10:14