StoryEditor
Zadar plusGUŠTI SU GUŠTI

Romantika uoči korona-drame: Srpski glumac i zadarska glumica izmjenjivali nježnosti

Piše JL
21. lipnja 2020. - 23:56
Jure Mišković/HANZA MEDIA

Poznati regionalni glumački par Branislav Trifunović (41) i Tihana Lazović (29) u Zadru su prisustvovali teniskom meču između srpskog tenisača Danila Petrovića i hrvatskog tenisača Marina Čilića koji se u nedjelju odigrao u sklopu humanitarnog teniskog turnira Adria Tour Zadar koji organizirao srpski tenisač Novak Đoković.

Trifunović i Lazović zajedno su igrali u seriji "Tajkun", međutim, kako je Trifunović u svibnju rekao za Blic, na snimanju im se nije dogodila ljubav. Srpski je glumac tada rekao da on i Tihana vole putovati da se to trude raditi što više. "Volim joj pokazivati i idem na neka svoja mjesta od Zlatibora do nekih zabačenih mjesta po Srbiji, kojih ima, a ima ih, hvala bogu, dosta. Srbija ima mnogo lijepih stvari koje ne samo Tihana, već tko god da mi je gost, može upoznati", rekao je za Blic.

Marin Čilić nije uspio ostvariti utješnu pobjedu na zadarskom turniru Adria Toura, gdje ga je u nedjelju s 4:2, 4:2 nadigrao i 28-godišnji Srbin Danilo Petrović, 157. tenisač svijeta, koji je u dva dana ostvario dvije pobjede nad sadašnjim i bivšim igračima iz Top 10.

Trifunovićev brat Sergej, predsjednik Pokreta slobodnih građana, nedjelju će provesti u iščekivanju rezultata parlamentarnih, pokrajinskih i lokalni izbora u Srbiji. Kako piše Telegraf, Sergej Trifunović svoj je glas na izborima dao u 12 sati, a na biralište je došao u dresu nizozemskog nogometaša Johana Cruyffa. Taj je dres izabrao zato što je Cruyff za Nizozemsku nastupao u dresu s brojem 14 te zato što je Trifunovićev Pokret slobodnih građana 14. na izbornim listama.

Izdvojeno

02. kolovoz 2020 14:20