StoryEditorOCM

Ponovno štedimo uz fantastične popuste koje donosi Super subota!

Piše Promo
12. lipnja 2020. - 08:35

Super subota ponovno je s tu – novo izdanje s odličnim popustima stiže baš u pravo vrijeme! Svakodnevica nam ponovno postaje uobičajena i svima su potrebne nove modne kombinacije, potrepštine za dom, a počinju i pripreme za ljeto. Idealno je vrijeme za dobar shopping, zato vas sve očekujemo 13. lipnja u Supernova centru Zadar!

Najpopularniji shopping dan dugo smo očekivali, a i ovo izdanje donosi fantastične popuste u vašim omiljenim trgovinama. Muške modne kombinacije marke Bleu Homme nabavite uz 30% popusta, a kvalitetnom obućom po odličnim cijenama možete opremiti cijelu obitelj u trgovinama Ciciban i Deichmann – obje vam pripremaju do 30% niže cijene. Počastite se komadom nakita ili razveselite dragu osobu uz uštedu do 50% na srebrni nakit u zlatarni Donat, a jednako dobar poklon može biti i parfem koji ćete pronaći po cijenama sniženim 15% u parfumeriji Douglas. Iz nove kolekcije brenda Comma odaberite nove modne komade uz 15% popusta i kombinaciju upotpunite cipelama ili torbicom marke Kicks and Heelz uz 30% popusta na dio asortimana.

Atraktivni popusti očekuju vas i na brojnu dječju opremu te sportsku odjeću i obuću pa je idealno vrijeme za pravi obiteljski shopping u kojemu će uživati baš svi.

Više informacija o popustima koji vas očekuju povodom Super subote kao i posebnim ponudama pronađite na https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici.

Rezervirajte 13. lipnja za super uštede u vašem u Supernova centru Zadar!

Vidimo se!

16. travanj 2024 08:45