StoryEditorOCM

Na više od 600 m2 trgovine kod Autobusnog kolodvora kupcima su na raspolaganju i gastro odjel, odjel voća i povrća te samoposlužna pekarnica

Piše Zadarski.hr
17. srpnja 2020. - 14:28

Konzum je otvorio vrata svoje nove prodavaonice u Zadru na adresi Ante Starčevića 3, kod Autobusnog kolodvora, koja je uređena prema najnovijim maloprodajnim standardima. Na više od 600m2 kupcima nudi velik izbor delikatesa, svježeg voća i povrća, gastro odjel s bogatim izborom gotovih jela, te samoposlužnu Pekarnicu s dnevno svježim kruhom, pecivom i drugim pekarskim proizvodima.

U sklopu novog Konzumovog prodajnog mjesta, stanovnicima Zadra i turistima tijekom ljetnih mjeseci nudi se širok asortiman s preko 6000 različitih artikala, uključujući i brojne novitete u skladu s posljednjim trendovima. Predviđeno radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 20 sati.

- Otvorenjem još jedne nove prodavaonice, ovaj put u Zadru kao jednom od ključnih centara Dalmacije, nastavljamo sa strateškim pristupom u razvoju Konzumove prodajne mreže u Hrvatskoj čiji je temelj upravo snažna lokalna prisutnost na najatraktivnijim lokacijama. U Zadru i okolici, uključujući i ovu novootvorenu, posluju 23 Konzumove prodavaonice s preko 270 zaposlenika. Naši vrijedni zaposlenici svakodnevno svojim trudom i predanošću iskustvo kupnje nastoje učiniti što ugodnijim i kvalitetnijim. Upravo su oni, uz velik izbor visokokvalitetnih proizvoda te dostupnost Konzumovih prodajnih mjesta, ključni razlog zbog kojeg nam brojni kupci diljem Hrvatske iz dana u dan ukazuju povjerenje - izjavio je Tomislav Kramarić, član Uprave Konzuma.

17. travanj 2024 15:37