StoryEditorOCM
ViralZABLISTALA U REKLAMI

Predviđaju joj uspješnu karijeru, a ljepotu uspoređuju s majčinom: kći Monice Bellucci i Vincenta Cassella zaštitno je lice D&G, ima tek 15 godina

Piše PSD
23. lipnja 2020. - 09:40

Iako ljubav Monice Bellucci i Vincenta Cassela nije potrajala, i danas slove za jedan od najfatalnijih parova u povijesti filmske industrije. Upoznali su se na snimanju filma "The Apartment" 1996., a u braku bili sve do 2013. 

Zajedno imaju dvije kćerke, od kojih je jedna posljednjih dana predmet pisanja brojnih svjetskih medija. Deva Cassel 15-godišnji je model, zaštitno lice za novi miris "Shine" Dolce & Gabbane, a mnogi njenu ljepotu uspoređuju s majčinom.

Predviđaju joj već uspješnu karijeru, a u prilog tome ide i činjenica da je Bellucci počela upravo kao manekenka za brojne talijanske brendove. Njena je starija kćer (par ima još 10-godišnju Leonie) u modni svijet ušla već sa 14, a ovo joj je prva veća kampanja.

Koliko se ponosi uspjehom svojih roditelja, Deva ne krije ni na svojim profilima na društvenim mrežama, gdje se i "predstavlja" kao kćer Monice Bellucci i Vincenta Cassella. Njen profil prati tek nešto više od 60 tisuća ljudi, no s obzirom da je u manekenske vode tek uplovila, ne sumnjamo da će se za nju tek saznati.

Njena majka je danas u vezi s francuskim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreaom s kojim se prvi put pojavila u javnosti na Chanelovoj reviji 2019. godine. Vincent Casell je pak u braku s 23-godišnjom Tinom Kunakey, s kojom ima curicu Amazonie.

19. travanj 2024 14:37