StoryEditorOCM
RegionalISKLESANO TIJELO

Na plaži pokraj Zadra atraktivna plesačica Tina odjevena u bikini leopard uzorka izmamila uzdahe

Piše Zadarski.hr
1. srpnja 2020. - 09:17

Hrvatsku plesačicu Tinu Walme gledali smo u posljednjoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', kao partnericu novinara Davora Garića, a plesala je i u mnogim drugim showovima te surađuje s mnogim pjevačicama poput Severine, Indire...

Atraktivna plesačica ovih je dana plesnu dvoranu zamijenila morem te je na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju leopard uzorka u kojemu je pokazala isklesano tijelo.

Uz fotografiju koja je snimljena u Pakoštanima napisala je: 'Pronađen raj, izgubljene sunčane naočale', a brojni njezini pratitelji pohvalili su njezin fantastični izgled. 

Valentina i njezin brat Alan prvaci su u gotovo svim kategorijama plesa u državi.

Nedavno je otkrila kako je doživjela neugodnost tijekom izolacije kada je hakiran njezin Instagram profil s više od 30.000 pratitelja.

- Ne znam što se dogodilo. Na 1. travanj sam shvatila da mi je netko hakirao Instagram i u početku sam mislila da je riječ o šali. No, nije bilo,  Tamo mi je bilo sve - fotografije i videi s nastupa, proba…, ispričala je u nedavnom intervjuu.  Kako je Tina otkrila hakeri su tražili  novac za povrat profila.

19. travanj 2024 17:36