StoryEditorOCM
KalelargaTKO JE NA BULEVARU PROŠAO KROZ CRVENO?

22-godišnjak vozio bez dozvole neregistrirani motor od 1000 kubika pa se zabio u auto sa četiri žene!

Piše IN
4. ožujka 2017. - 17:20
4_motor

U prometnoj nesreći koja se u subotu oko ponoći dogodila na Bulevaru lakše tjelesne ozljede zadobio je 22-godišnjak iz Zadra.

Prema informacijama iz policije 22-godinjak je vozio motocikl marke Suzuki CRX 1000 ulicom Ante Starčevića. Na križanju s ulicom Franka Lisice i 7. domobranske pukovnije sudario sa s osobnim automobilom šibenskih tablica kojim je upravljala 43-godišnjakinja.  

Motorist je nakon nesreće hitno prebačen u zadarsku biolnicu gdje je zadržan na promatranju.

Policija je protiv njega i vozačice osobnog automobila podnijela prekršajnu prijavu za izazivanje prometne nesreće jer očevidom nije utvrđeno tko je za nesreću kriv, odnosno koje je svjetlo bilo na smaforu na raskrižju u trenutku sudara. Očigledno je netko od sudionika, ili oboje, prošao kroz crveno.

Osim toga, ističu iz policije, protiv 22-godišnjaka će biti podnijete i prijave zbog vožnje neregistriranog motocikla bez položenog vozačkog ispita.

Kako doznajemo od očevidaca, scena na mjestu događaja je bila jeziva. U automobilu šibenskih registracija bile su četiri žene, a motocklist je ostao živ samo zahvaljujući kacigi.

16. travanj 2024 16:04