StoryEditorOCM
FotoreportADRIA TOUR

Sve je spremno - pogledajte kako je „rastao“ stadion u teniskom kompleksu ŠC-a Višnjik

Piše ŠC Višnjik
19. lipnja 2020. - 11:24

Montažne tribine kapaciteta devet tisuća sjedala, VIP lože, prostori za novinare, snimatelje, oprema za promidžbene poruke, semafori za praćenje rezultata, te sav ostali sadržaj iz dana u dan nicali su prema utvrđenom projektu tako da sve bude spremno na vrijeme, objavili su iz Višnjika.

Teren je pripremljen, a prije glavnoga turnira u subotu i u nedjelju, 20. i 21. lipnja, na njemu su održani polufinalni i finalni mečevi HEP-ova pozivnoga turnira u organizaciji HTS-a.

Kako je „rastao“ stadion u teniskom kompleksu ŠC-a Višnjik, pogledajte u galeriji.

Prvi dan Adria Toura, u petak, 19. lipnja, prema programu u 17 sati revijalni meč odigrat će Novak Đoković i Olga Danilović protiv Borne Ćorića i Ane Konjuh, dok će poslije nastupiti Goran Ivanišević i druge zvijezde.

U 18, 30 počet će prigodni program s izvlačenjem skupina i ždrijeb, a u 19, 15 sati bit će na prostoru sjevernoga parkirališta ŠC-a Višnjik održan koncert na kojemu će nastupiti Gibonni.

U subotu, 20. lipnja u 12 sati održat će se ekshibicijski meč Donna Vekić – Olga Danilović, prvi dio glavnoga turnira počet će u 14 sati, a drugog dijela u 19 sati.

U nedjelju, 21. lipnja u 14 sati počet će prvi dio, a u 20 sati finalni mečevi. Koncert Petra Graše i gosta iznenađenja predviđen je za 21 sat.

Ulaznice za svaki dan Adria Toura 2020. mogu se kupiti na blagajni ŠC-a Višnjik u petak, subotu i nedjelju, 19., 20. i 21. lipnja od 10 sati.

24. travanj 2024 05:04