StoryEditorOCM
FotoreportFOTOEKSKLUZIV:

Đoković i Ćorić odradili trening na terenima u Drošanjici: teniski as potpisao se na oglasnu ploču kluba i strpljivo dijelio autograme najmlađima

Piše Zadarski.hr/M.G.
17. lipnja 2020. - 14:56

Najpoznatiji svjetski teniski as, Novak Đoković koji je jučer povodom Adria Toura sletio u Zadar, još uvijek nije otplovio jahtom, kako se špekuliralo, već je danas odradio trening s našim Zadraninom Bornim Ćorićem na neočekivanom mjestu - teniskim terenima TK Zadar u uvali Drošanjica na Obali Kneza Trpimira.

Oni sretnici koju su naletjeli na taj trening, pratili su ga kao da se nalaze na poznatim wimbledonskim tribinama. Djeca nisu ni treptala, samo su pomno snimala svaki Novakov korak, a kasnije su strpljivo čekala u redu za autograme. Ni odrasli nisu mogli sakriti zanimanje i ponos što je jedan ovakav teniski velikan baš u njihovom kvartu. 

image
Jure Miskovic/Cropix


Kako smo neslužbeno doznali, dvojac je ovdje odradio trening zbog velike gužve na terenima na Višnjiku, no simbolično ili ne, baš je na ovim terenima uz more naš Borna započeo svoje prve teniske korake jer mu u neposrednoj blizini živijela baka.  

Nakon treninga veliki Nole se potpisao na oglasnu ploču kluba i tako za povijest ostavio svoj trag na jednom malom, zadarskom teniskom terenu. 

image
Luka Gerlanc/Cropix

Kako je to danas izgledalo pogledajte u velikoj fotogaleriji koju su snimili naši fotoreporteri i u videu ispod:

24. travanj 2024 12:23