StoryEditorOCM
Hrvatskanajnovije preporuke

Rektor Boras: Svi fakulteti u Zagrebu moraju u potpunosti biti spremni za nastavu na daljinu i poduzeti sve mjere da se spriječi širenje zaraze

21. listopada 2020. - 13:39
Zagreb, 230920 HUB386, Petraciceva 6, Konferencija Vrednovanje doktorskih studija u RH, pregled reakreditacije. Na fotografiji: Damir Boras.Bruno Konjević/Cropix

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije vezane za Covid-19, svi fakulteti u Zagrebu moraju u potpunosti biti pripremljeni i spremni za izvođenje nastave na daljinu – objavio je u najnovijim preporukama rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras.

Rektor je upute dao, kako kaže, nakon preporuka Kriznog stožera i aktualne epidemiološke situacije, a osim što moraju biti spremni za prelazak na nastavu na daljinu, fakulteti moraju slijediti još nekoliko uputa.

Tako su sve sastavnice dužne poduzeti sve praktične i promptne mjere kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom među studentima, nastavnicima i nenastavnom osoblju, kao i poštivati dosad donesene mjere i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Kriznog stožera civilne zaštite.

Također, svi fakulteti dužni s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 15:31