StoryEditorOCM
Crna kronikaMILENA TORLAK

Majka ubijenog Jurice nakon presude: Ne naslađujem se s Filipovom kaznom, mogu mu biti majka. Neka ga sutra puste, ali ja mu oprostiti - ne mogu!

23. veljače 2021. - 14:12
Milena Torlak presudu je dočekala u svom obiteljskom domu razočarana jer Filip nije pokazao kajanje za svoj čin.Privatan album

- Dobio je 40 godina, je li?, ponovila je Milena Torlak, majka ubijenog Jurice Torlaka, kad smo je nazvali i zamolili da komentira nepravomoćnu presudu prema kojoj je Filip Zavadlav za trostruko ubojstvo koje je šokiralo Hrvatsku dobio 40 godina zatvora.

- Dobio je što je dobio, mislim da je zaslužio. On smatra da nije kriv, stalno je to ponavljao na suđenju. Duša me boli kad to čujem. Jel možete zamisliti kako sam se osjećala kad je prošlog tjedna rekao da mora dobiti Nobelovu nagradu za mir? Još plačem kad se toga sjetim.

- Jesam li zadovoljna ili nisam? Što se mene tiče neka ga sutra puste. Samo želim da se apelira na današnje mlade da se ostave oružja, jer se bilo kakvi problemi ne rješavaju uzimanjem pravde u svoje ruke, već samo uz pomoć institucija. Ne naslađujem se ovo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:52