Overlay
Ella Emhoff

Pokćerka Kamale Harris nakon inauguracije proglašena novom modnom zvijezdom: nije mogla pogriješiti kad je odabrala Miu Miu

Piše Stil
Foto Win Mcnamee/AFP
21. siječnja 2021. - 15:55

Kamala Harris je ulaskom u brak s odvjetnikom Dougom Emhoffom postala pomajkom dvoje djece, a upravo je njena pokćerka nakon jučerašnje inauguracije proglašena najvećom stilskom pobjednicom.

Dvadesetdvogodišnja Ella Emhoff, koja je na zadnjoj godini Parson's School of Design u New Yorku, do polaganja prisege na otvorenom je nosila Miu Miu kaput od tvida iz kolekcije za jesen / zimu 2020. Retro liniji ženstvenog kaputa dodatni naglasak dale su šljokice razasute po ramenima, a veliki ovratnik u klasičnom stilu modne kuće neki su protumačili kao hommage nedavno preminuloj sutkinji Vrhovnog suda Ruth Bader Ginsburg.

Kako bi upotpunili look, duo slavnih stilista Jill Lincoln i Jordan Johnson, njenu kovrčavu kosu, koju mlada studentica dizajna inače voli nositi neurednu, obuzdali su trakom za glavu Loeffler Randall Bobbie.

Ispod kaputa Emhoff je nosila bordo moiré haljinu Batsheva, koju je osnivačica brenda Batsheva Hay kreirala posebno za nju, ali je bila nadahnuta onom koju je studentica pronašla na Matches Fashionu.

Ella je za Vogue o svom inauguracijskom izdanju rekla da je htjela odjenuti nešto ženstveno i djevojačko. To si je definitivno osigurala odabirom velikog ovratnika i obruča za kosu, a ni šljokice nisu odmogle. Posebno je htjela napraviti takav zaokret nakon 'boyish' odijela koja je nosila na prethodnim velikim događanjima.

Još u studenom u Wilmingtonu, Delaware, odjenula je prugasto odijelo The Frankie Shop za službeno događanje, a njen look je ubrzo postao viralan na TikTok-u. Na svom Instagramu, njenim odličnim izdanjem se pohvalila i majka Kerstin Emhoff koja revno podržava svog bivšeg muža i novu potpredsjednicu.

Studentica je također slikana ispred Washington Memoriala uoči Inauguracije gdje se pojavila u zimskoj kolekciji njujorškog brenda Thom Browne. Kombinacija je uključivala košulju u suknju u bojama SAD-a, prugastu kravatu i 'oversized' mornarski kaput.

Opušteni, androgini look osigurao joj je naklonost modnih insajdera i zacementirao Ellu Emhoff kao najmoderniju članicu klana Biden-Harris.

19. travanj 2024 06:15