Overlay
naš izbor

Najbolji komadi na ‘Black Friday‘ sniženju: najpoznatije modne marke nude i do 50 posto popusta na cjelokupan asortiman, ovo su nam favoriti

Piše Stil
25. studenog 2020. - 17:42

Sniženja nas često znaju razočarati: uđemo u trgovinu puni iščekivanja, a izađemo praznih ruku. Ili džepa. Tko god je ovo iskusio nema baš puno povjerenja u akcije poput "Crnog petka". Sumnjičavosti unatoč, ipak smo provjerili što se ove godine u  trgovinama odjećom nudi u sklopu "Black Friday" sniženja.

I pronašli smo nekoliko uistinu primamljivih ponuda. Mango, na primjer, nudi 30 posto popusta na ukupan asortiman, kao i s.Oliver. H&M je za sada još malo tajnovit, no prošle je godine nudio popust od 20 posto na sve te dodatne popuste na odabrane proizvode. Zara će odabrane artikle sniziti do 40 posto.

Replay će do 50 posto sniziti kolekciju jesen-zima, Pull&Bear će za 20 posto sniziti sve, a odabrane artikle i do 50 posto. Guess i GAP će sniziti sve cijene za 30 posto. 

CCC nudi i do 50 posto popusta na ukupan asortiman, Hervis čak do 60 posto. Adidas daje 30 posto na novu kolekciju, Calzedonia 20 posto na sve, a sasvim se pristojni popusti nude i u popularnim web shopovima...

Pregledali smo im ponudu i izdvojili favorite. Cijene koje navodimo su aktualne, a nadamo se da ćemo ih uspjeti ugrabiti po povoljnijima koje će vrijediti od 27. do 29. studenog u sklopu akcije "Black Friday".

Želite li više detalja naći ćete ih na stranicama spomentih brendova, kao i na stranicama trgovačkih centara City Center One SplitMall of Split.

19. travanj 2024 20:40