Overlay
Modni krajolici

Lirika Matoshi nakon savršene ljetne haljine dizajnira i prekrasne džempere za jesen. Trešnjice i bijeli oblaci rasvijetlit će i najtmurniji dan

Piše Stil
Foto Lirika Matoshi
2. rujna 2020. - 11:14

Lirika Matoshi kosovska je dizajnerica s adresom u New Yorku, a njezin brend, iako još poprilično novi, postaje iz dana u dan sve popularniji.

Već smo pisali o najpoznatijem odjevnom predmetu ove sezone - ružičastoj haljini od tila s izvezenim jagodama za kojom su poludjele brojne djevojke ne društvenim mrežama koje vole cottage core ili romantično-bajkoviti stil.

Nadamo se da promjene vremena nisu trajne i da ljetu nije kraj, ali prve kiše nas odmah podsjete na jesen i tjeraju da tražimo inspiraciju za toplije kombinacije.

Lirika Matoshi dokazuje da nije jedna od onih dizajnerica koje postanu popularne zahvaljujući jednom komadu odjeće i onda padnu u modni zaborav.

Za jesen je dizajnirala dva kao šećer slatka, vrlo udobna i vesela džempera. Oba su plave boje, ali jedan je prekriven trodimenzionalnim crvenim trešnjicama sa zelenim peteljkama, a drugom je u donjoj polovici zeleni travnjak, dok su u gornjoj izvezeni mali bijeli oblaci i ima puf rukave.

Moramo priznati da podsjećaju na odjeću djece sa sela iz prošlosti, ali ih sudeći po Instagramu vole i jako urbane djevojke koje ih kombiniraju s traperom i jednostavnim zlatnim nakitom, ali i dečki.

24. travanj 2024 08:48