Overlay
opušteno

Antonia Matković Šerić otkrila nam je kako je ljetovala i koje su njene top destinacije: ima ideje za sve koji se planiraju odmarati u bablje ljeto

19. rujna 2020. - 11:35

Antonia Matković Šerić iz grupe Pavel otkrila nam je kako je provela ljeto i dala par savjeta za one koji više vole uživanje bez gužvi i temperatura koje se penju na +35 u hladu.

Sa suprugom Aljošom Šerićem i kćerkicom Lunom odmarala se u Splitskoj na otoku Braču, u Velikom Brdu iznad Makarske, ali većinu ljeta obitelj je provela u Marini pokraj Trogira.

Dok su u Marini, kaže, suprug i ona se uglavnom odmaraju na terasi uz neku dobru knjigu, a pogled im vječno leti prema dječici koja se bućkaju u bazenu.

image
Privatni album

'Iako se volimo ugnijezditi u Marini, često podsjetimo prijatelje koji imaju predivne vikendice u Splitskoj na Braču ili poviše Makarske u Velikom Brdu. Uglavnom se družimo uz pjesmu, čašu vina i finu spizu, dok sva naša dječica uživaju u igri', kaže nam splitska pjevačica.

1. Šetnje rivom

- Marina je predivan gradić pored Trogira, u kojem Aljošina obitelj ima vikendicu tik do mora. Ovo ljeto je pogled bio zaklonjen armirano betonskim blokovima stoga nije bio fotogeničan kao dosad, no iduće ljeto nas zato očekuje predivna nova riva idealna za duge šetnje 'lungo mare'.

2. Slastičarnica 'Kod Žike'

- Večeri smo provodili tako što bismo otišli do Primoštena, Trogira ili Rogoznice u đir, a nerijetko nas se moglo sresti u šetnji Marinom, na potezu prema slastičarnici Kod Žike, otkriva Tonka.

3. 'Pet ferala'

- Najdraže mjesto za pojesti u Marini je restoran "Pet ferala" kod Kule koja je poznata znamenitost Marine, preporučuje nam sugovornica.

17. travanj 2024 05:38