Overlay
dobre knjige

Tražite li ideju za čitanje, mi ih imamo nekoliko! Provjerili smo što predlažu domaći book influenceri (da, postoje i takvi)

Foto Shutterstock
13. rujna 2020. - 14:54

S knjigom nikad niste sami i nikad vam nije dosadno. Ovo drugo, doduše, vrijedi samo ako znate dobro odabrati. Meni stvarno nema mrže stvari nego loše izabrati knjigu. Pasti na korice ili na tekst napisan na poleđini, koji je, ako biram u knjižnici, redovito prekriven bibliotekarskom etiketom.

Moram priznati da sam po pitanju biranja knjiga pomalo nepredvidljiva - koji put mu se prepustim stihijski, po intuiciji, raspoloženju, zovite to kako hoćete, no u principu ovoj problematici pristupam vrlo štreberski: pratim što je novo izašlo iz tiska, pratim što je stiglo u gradsku knjižnicu, čitam kratke sadržaje, čitam kritike, a sad sam se navukla i na instagramske profile posvećene knjigama. 

Ima tu svašta, jasno, na što smo već navikli na društvenim mrežama, no neki su domaći book bloggeri vrlo temeljiti i ukus im se poklapa s mojim. Ne znam kakav je vaš, no izdvojit ću nekoliko knjiga koje bi vam većini trebale biti po guštu. Nadam se da ćete dobiti dobre ideje za čitanje, jer dani će uskoro postati kraći, a noći duže i kao stvorene za ušuškati se s dobrom knjigom. Guštajte.

19. travanj 2024 09:48