Overlay
I Hate Suzie

Tek se sutra počinje prikazivati, a već je proglašena hitom: uz dobru dozu britanskog humora, ova će vas serija natjerati da se duboko zamislite...

Piše PSD
Foto Justin Tallis/AFP
26. kolovoza 2020. - 13:21

Sutra na Sky drama platformi izlazi nova britanska humoristična serija I Hate Suzie. U 8 epizoda pratit ćemo glumicu Suzie Pickels čiji se život u potpunosti preokrene nakon što joj nepoznati počinitelj hakira mobitel i u javnost izađu njene neprimjerene fotografije. U duhovitom traileru ona u obraćanju javnosti objašnjava na čas kako su to slike s njenog mobitela, na čas kako ne treba osuđivati osobu koja je na njima, ali kako to ipak nikako nije ona dok njena menadžerica Naomi evidentno negoduje zbog nespretne izjave.

Glavnu ulogu igra Billie Piper koja je skupa s Lucy Prebble i autorica serije. Glumica je hrvatskim gledateljima poznata po ulozi u fantastičnom Dr Whou, a s Prebble je do sada surađivala na seriji Secret Diary of a Call Girl.

Nakon što njene fotografije “iscure” Suzie je osramoćena i pokušava nekako spasiti svoju karijeru i odnos sa suprugom Cobom kojeg utjelovljuje Daniel Ings. Uloga prijateljice i menadžerice Naomi pripala je Leili Farzad.

U seriji posrnula glumica prolazi kroz sve faze tuge: šok, negiranje, strah, sram, krivnju, ljutnju i na posljetku prihvaćanje, a svidjet će se svima koji su skloni anksioznosti, laganju, ali istovremeno vole i dobar humor. Na kraju ćemo se morati zapitati bi li itko od nas bio spreman da mu se otkriju osobne tajne.

20. travanj 2024 14:14