Overlay
mrs marvelous

Nedostaje li vam ‘čarobna‘ gospođa Maisel? Snimanje hit serije je na pauzi, no neki su detalji ipak procurili: evo što je do sada poznato...

Piše Stil
21. rujna 2020. - 13:49

Ne znamo za vas, ali mi smo se odavno zaljubili u Midge Maisel i jedva čekamo iduću sezonu Čudesne gospođe Maisel. Ako još uopće sumnjate da biste je i vi trebali početi gledati, sumnje bi vam trebao srušiti podatak da je nominirana za čak 20 Emmyja, uključujući nominaciju za izvanrednu humorističnu seriju i nominaciju za glavnu glumicu za Rachel Brosnahan.

Osvojila je ukupno četiri.

Ako ste, pak, poput nas, obožavatelji ove osebujne serije, razočarat će vas podatak da je koscenarist Daniel Palladino otkrio kako je produkcija 'na pauzi'. Sve poteze, ustvrdio je, sada 'poteže Covid', pa ostaje za vidjeti hoće li se rad na četvrtoj sezoni uopće nastaviti dok ne bude odobreno cjepivo. 

Palladino je u kolovozu otkrio za The Hollywood Reporter kako je poznato što će se događati s likovima u novoj sezoni ove neodoljive priče no da nije poznato kako će se i hoće li se odvijati snimanje.

Kad jednom pandemija konačno splasne, ne bi smjelo biti straha za budućnost serije, jer Amy Sherman-Palladino je ustvrdila kako je predviđeno snimanje (bar) pet sezona. Otkrila je i dio radnje u narednim epizodama. Midgeina će popularnost na komičarskoj sceni i dalje rasti, no naglasak će biti na tome kako će uskladiti karijeru i privatni život. Ovo nam daje naslutiti da simpatičnu gospođu Maisel na privatnom planu očekuje još niz eskapada...  



Tome će, nema sumnje, pridonijeti i to što radnja iz 1950-ih prelazi u 1960-te pa će se pomalo nevini svijet +čudesne' Midge itekako promijeniti.


 

17. travanj 2024 23:47