Overlay
spas u zadnji čas

Kako odabrati poklon u najtežoj kategoriji? Imamo sedam prijedloga za svakog muškarca u vašem životu i za mir u kući, neki će se svidjeti i vama

Piše Tea Sumić Miletić
Foto Shutterstock
22. prosinca 2020. - 12:07

Jeste li već završili potragu za poklonima? Jeste li barem pri kraju sastavljanja popisa? Imate li bar ideju što kome darovati? Hm, čim i dalje čitate, jasno nam je - u problemu ste. A kladimo se i da ćemo pogoditi kome vam je najteže odabrati poklon. Muškima, naravno. Jer kad je o biranju poklona riječ, teško se praviti da nema razlike među spolovima. Nismo svi isti. Tako je i gotovo.

Odnosno, tako bar misle trgovci pa nam za nježniji spol nude gotovo neiscrpan izbor poklona, dok sve one koji se trude poklonom udovoljiti muškim bićima ostavljaju na cjedilu. Ili se tako čini na prvi pogled. Jer uz malo truda i dobrih ideja, dobar se poklon može naći za svakoga. Pa i za muške.

Evo vam par dokaza, ne morate ih shvatiti doslovno, ali mogli bi vam biti nadahnuće.

image
Wallet Ninja

Neki u takujinu nose zmiju, a neki džepnog ninju. Ovaj tanki umetak za novčanik ima 18 različitih namjena - uključujući otvarač za boce, gulilicu voća, odvijač za naočale, otvarač za kutije i stalak za mobitel. Ako znate tipa koji voli popravljati sve na što je naišao, upravo ste naišli na savršen poklon za njega. 

image
CozyPhones Sleep Headphones

Poznajete li nekoga tko poslije ručka voli zakunjati, a ispali kad mu netko klapanjem prekine pižolot, zbog mira u kući kupite mu ovakav model slušalica. Neće mu ispadati iz ušiju dok se vrti u snu niti će ga žuljati, a zasmeta li mu svjetlo, prednji dio može povući preko očiju. Samo malo, možda biste ove sluje trebali pokloniti sebi...?

image
Dior Sauvage

Ovaj je parfem zaradio naslov muškog parfema godine. Siguran pogodak. Sviđat će se i vama.

image
Pacific Shaving Company Caffeinated Shaving Cream

Imate li u svom životu muško biće koje se teško budi i ne zna za sebe dok ne popije kavu, kupite mu pjenu za brijanje s kofeinom. Dok se skuha kava bit će svježe obrijan i raspoložen, što će, u to nema sumnje, i vama uljepšati jutro.

image
Beard Oil & Beard Balm

Serumi, pomade, voskovi i ulja više nisu rezervirani samo za žene, od kad su brade i brkovi u điru kozmetička industrija ima sasvim novu i unosnu nišu. Imate li u svom životu nekog brku ili bradonju, ponosu njegovog lica zasigurno će dobro doći preparat za njegu. Ovaj set kompanije Tobacco Bitters ručno je načinjen te sadrži dragocjene sastojke poput jojobe, pčelinjeg voska, shea maslaca, kokosovog ulja, arganovog ulja te ulja sjemenki grožđa. 

image
Latitude Longitude keychain

Privjesak za ključeve na kojem su ugravirani geografske dužina i širina nekog sasvim posebnog mjesta poklon je koji će cijeniti svi koji su emotivno vezani uz određenu točku na kugli zemaljskoj. Mjesto prvog poljupca, mjesto na kojem su popili prvo pivo, mjesto na kojem im je dida sazidao kuću, mjesto na kojem su upoznali vas... Atlas u ruke i doznajte točne podatke pa se ovdje predbilježite za dar.

image
Laser Razor

A za muškarce okrenute budućnosti, odaberite nešto futuristički. Laserski brijač, na primjer. Izvucite svog muškarca iz prapovijesti i lansirajte ga u svemirsko doba prijelaskom na brijanje ovim revolucionarnim brijačem koji umjesto tradicionalne čelične oštrice ima visokotehnološki laser koji pruža nevjerojatno glatku kožu bez iritacija.

23. travanj 2024 13:04