StoryEditor

‘Nikome se to nije svidjelo‘: neki suigrači još zamjeraju Rakitiću, njegov potez je tada doživljen kao izdaja

Piše SN
6. svibnja 2020. - 16:43
AFP

Ivan Rakitić je još jednom u centru pažnje španjolskih medija. Ovoga puta našao se u priči koju je objavio katalonski dnevnik Sport. Spominje se ponovo njegov odlazak s Camp Noua, a navodno je i sve više onih suigrača koji bi htjeli da se to i dogodi.

Neki mu klupski kolege i danas zamjeraju na tome što je nakon grubog ispadanja iz Lige prvaka od Liverpoola prošle sezone sa svojom obitelji otišao na tradicionalni sajam u Sevillu - pišu Sportske novosti.

- Nikome se to nije svidjelo. U tom trenutku najmanje prikladno je bilo da netko od nas šeće ulicama Seville - rekao je neimenovani igrač Barcelone.

Pojedinim se igračima dakle, potez hrvatskog reprezentativca prilikom kojeg su, da podsjetimo, pale i neke fotografije na društvenim mrežama, nimalo nije svidio. To je doživljeno kao izdaja cjelokupnog kadra prema navijačima kluba, budući da se i danas taj poraz od Liverpoola doživljava kao vrlo težak.

Iako se već više puta suigračima ispričao zbog toga rekavši kako mu je obitelj na prvom mjestu, svlačionica takvo što i nije prihvatila. To je dakle, još jedan motiv da se na ljeto pronađe novi klub za Rakitića.

#IVAN RAKITIĆ#BARCELONA

Izdvojeno

03. srpanj 2020 19:15