StoryEditorOCM
SplitOD 18.30 DO 22.30

Putnici, pripazite, nema danas busom do kazališta! Da ne bi bilo ‘uteka mi zadnji‘, pogledajte gdje su zamjenske stanice

Piše Split SD
11. svibnja 2024. - 13:54

U sklopu programa Sudamje, na Trgu Gaje Bulata večeras će se održati koncert, a, s obzirom da se očekuje veći broj sudionika i gostiju, u vremenu od 18.30 do 22.30 sata autobusi na linijama koji koriste okretište na Trgu Gaje Bulata (HNK) privremeno će se okretati na drugom mjestu, obavještavaju iz Prometa.

Tako će autobusi na linijama br. 1, 6 i 16 koji u tom vremenu dolaze iz Ulice Domovinskog rata (smjer općina) koristiti okretište na Manuškoj poljani (kod trafostanice).

image
Tom Dubravec/Cropix

Autobusi na linijama br. 5, 5A i 18 koji u tom vremenu dolaze iz Zagrebačke ulice (smjer tržnica) produžit će Livanjskom ulicom, Domovinskog rata, Ivana Gundulića na Sukoišansku ul., zatim se Ličkom ulicom vraćati na Ulicu Domovinskog rata odakle će dalje voziti svojom uobičajenom trasom.

U navedenom terminu za ukrcaj i iskrcaj putnika (kao zamjena za stajalište kod HNK) biti će uspostavljeno privremeno autobusno stajalište na Manuškoj poljani (kod trafostanice).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 17:31