StoryEditorOCM
ŽupanijaStartalo snimanje

Šesterostruka svjetska prvakinja u boksu promovira Šibensko-kninsku županiju

Piše Šibenski.hr
16. svibnja 2024. - 12:08

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije najavljuje snimanje promotivnog filma destinacije namijenjenog tržištu Njemačke, Austrije i Švicarske.

Cijeli projekt financirala je Turistička zajednica Šibensko-kninske županije kojoj su se pridružile TZ grada Šibenika, TZ grada Vodica, NP Krka i Kninski muzej.

- Ovaj film ima za cilj predstaviti šarm Šibensko-kninske regije, otkrivajući njezine skrivene bisere i jedinstvena iskustva koja nudi - kažu u agenciji Pointers Travel Croatia.

Snimanje filma započelo je 13. svibnja i traje do 18. svibnja na različitim lokacijama u Šibensko-kninskoj županiji, istražujući njezine prekrasne prirodne ljepote, bogatu povijest i autentičnu kulturu.

Kratkom reportažnom formom filma, uz poznato lice Nikki Adler, šesterostruku svjetsku prvakinju u boksu, bit će ispričana zanimljiva priča o destinaciji, a emitirat će se minimalno 140 puta na 12 TV postaja i 7 online-platformi što jamči izvrsno povećanje vidljivosti.

Film koprodukcijski potpisuje Tvrtka Pointers iz Hrvatske i Blue Planet iz Njemačke koji je u svojih više od dva desetljeća snimio brojne promotivne filmove u više od 85 svjetskih destinacija.

Emitirat će se direktno na DACH (Njemačka, Austrija i Švicarska) tržištima ali i šire te na nekim od najgledanijih TV kanala te se očekuje se da će film biti snažan alat za privlačenje posjetitelja iz DACH regije.

image

Snimanje promotivnog filma

image

Snimanje promotivnog filma

image

Snimanje promotivnog filma

01. lipanj 2024 07:55