StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Vozio ulicom u kojoj je zabranjen promet: Teško ozlijeđen 62- godišnji vozač motocikla

Piše šibenski.hr
22. listopada 2019. - 11:34

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 14.50 sati u Šibeniku u Ulici Velimira Škorpika je teže ozlijeđen 62-godišnji vozač motocikla, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko- kninske.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 62-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Yamaha, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se Ulicom Velimira Škorpika iz smjera kružnog toka u smjeru Mandaline, suprotno postavljenim prometnim znakom zabrane prometa u oba smjera, zbog izvođenja radova na tom djelu ceste, dolaskom do zgrade Poduzetničkog inkubatora Podi, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju ceste, motociklom udario zaštitnu žičanu ogradu, koja je uz znakove upozorenja o izvođenju građevinskih radova postavljena širinom cijele ceste. Nakon udara motociklista je skupa s motociklom pao na kolnik- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko- kninske policije.

Kako kaže Kosor, o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

20. travanj 2024 15:19