StoryEditorOCM
Crna kronikasletio s ceste

Rajko Dujmić teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, supruga Snježana: Molite se da se probudi iz kome

Piše Vinko Paić, Hina
30. srpnja 2020. - 07:11

- Molim vas, molite se da se probudi iz kome. Rajko je poseban, duša ranjena, učinit ću sve da se probudi, napisala je na društvenim mrežama u sitnim noćnim satima Snježana Dujmić, supruga glazbenika i skladatelja Rajka Dujmića (65), nekadašnjeg vođe Novih Fosila.

On je u popodnevnim satima srijede teško stradao u prometnoj nesreći do koje je došlo, kako je potvrdila policija, oko 17:15 sati kad je VW Tiguanom zbog prebrze vožnje sletio s ceste i završio na strmini provalije ispavši iz vozila. Brzom reakcijom Hitne pomoći prevezen je u bolnicu na Sušaku u Rijeci gdje je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja i stanje mu je zasad stabilno.

Prijatelji i obožavatelji zabrinuti za Rajka šalju mu poruke podrške i želje za brzim odravljenjem.

- Odhrvao se on i u težim bitkama, dat će dragi Bog da izađe kao pobjednik i iz ove, Snježana držite se, uz vas smo, bit će on dobro, neki su od komentara koji se mogu naći na Snježaninom profilu na Facebooku.

Pjevač je posljednjih godina medijske stupce punio svađama sa Sanjom Doležal i ostalim članovima Novih Fosila tvrdeći da su ga izbacili iz grupe, nekoliko je mjeseci proveo i u zatvoru jer je u par navrata nasrnuo na suprugu Snježanu, koja mu je naposljetku sve oprostila i odlučila biti uz njega.

Policija: Pao u provaliju duboku 11 metara

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila, ne navodeći identitet, da je 65-godišnji vozač osobnog automobila Wolkswagen Tiguan zagrebačkih registracijskih oznaka u Ravnoj Gori sletio s kolnika.

Utvrđeno je da je oko 17.15 sati u Ulici Kosa u ovom goranskom mjestu, u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom te pao u provaliju dubine oko 11 metara. Zbog zadobivenih ozljeda je prevezen u KBC Rijeka, izvijestila je policija.

U vozilu je bio sam.

U riječkom KBC-u potvrdili su da je pacijent zbog teških tjelesnih ozljeda smješten u jedinicu intenzivnog liječenja i da je životno ugrožen te da se poduzimaju sveobuhvatne mjere liječenja.

19. travanj 2024 03:58