StoryEditorOCM
KnjigeNovo rado vrijeme od srijede

Šibenska knjižnica opet će raditi skoro kao i prije korone - od 8 do 20 sati, ali i dalje ostaje stanka od 13 do 14 sati

Piše Šibenski.hr
12. svibnja 2020. - 14:09

Popuštaju restrikcijske mjere, pa tako i Gradska knjižnica Juraj Šižgorić, od srijede, 13. svibnja uvodi novo radno vrijeme prema kojemu se knjižnica gotovo vraća na vrijeme rada kao prije korone, što znači da se radi cijeli dan uz stanku od 13 do 14 sati kada se mora obaviti dezinfekcija prostora. Vraća se i rad subotom.

Evo što o tomu kaže ravantelj Vilijam Lakić:

-Prema Odluci o izmjeni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 Stožera civilne zaštite od 10. svibnja 2020. i ostalih odluka Stožera, Knjižnica će od srijede, 13. svibnja 2020. biti otvorena prema sljedećem rasporedu: radnim danom od 8 do 13 i od 14 do 20, a subotom od 9 do 13 sati.

Osim radnog vremena, promijenjen je i broj korisnika koji mogu istodobno boraviti u prostoru Knjižnice tako što je povećan na deset. Knjižnica pruža i uslugu brzoga povrata, tzv. drive-in povrat, što znači da korisnici posuđenu građu mogu vratiti tako što će je ostaviti na označenom mjestu na ulazu u Knjižnicu.

Čitaonice (dnevnog tiska i studijska) do daljnjeg su zatvorene.

Obavijesti o radu Knjižnice mogu se dobiti na našim mrežnim stranicama i društvenim mrežama (Facebooku, Instagrama i YouTubeu) - poručio je Lakić.

19. travanj 2024 09:58