StoryEditorOCM
Promo arhivZvijezda večeri

Najlonke koje i običnu haljinu dižu na party razinu: odaberite čipkane, šljokičaste ili one na zvjezdice i složite svoju blagdansku kombinaciju

28. prosinca 2019. - 10:59
hiraki

Priprema, pozor i party, krećemo, otvaramo ormare i s ispraćanjem stare, i u dočeku nove 2020., izvucimo nešto iz Calzedonia kolekcije, nešto sjajno, blještavo, šljokičasto, srebreno, upečatljivo.

Zasjajimo ove godine, ako ne s nekom statement haljinom, onda pod obvezno sa statement najlonkama, koje za party godine, odnosno za više partyja godine, dolaze u lepezi za pamćenje.

O da, mogli bi imati problema što iz svog tog blaga odabrati, jer s Calzedonijom u ovogodišnjem šljaštećem party tonu sve igra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calzedonia Official (@calzedonia) on

A zašto da priču ne počnemo s nogama, i njih napokon postavimo u centar pažnje? Ipak, složit ćete se – naplesat će se na nadolazećim partyjima. Tako ih jednostavno možemo istaknuti u prvi plan uz statement najlonke kao glavni odjevni komad u party prime time-u. I onda oko njih kao ovogodišnje neprikosnovene zvijezde večeri, upletemo ostatak odjevne priče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calzedonia Official (@calzedonia) on

Pomoći ćemo vam, za poslovni domjenak, a njih je s blagdanskim danima jako puno, preporučujemo vam mrežaste najlonke koje se tako dobro slažu s finim salonkama i suknjom do koljena.

Svoju zamjetnu ulogu one imaju i u svakodnevnom nošenju, i uistinu se u svom pritajenom seksipilu odlično kombiniraju s ovogodišnjim modnim trendom, robusnim cipelama, što da ne, i kaubojskim čizmama.

Na partyju možete zabljesnuti i u najlonkama s uzorkom, crnim krugovima, prugama, malim ukrasnim dezenima, recimo ružicama, ili u finim čipkastima.

Sve to naravno ide i za božićni party na kojem efektnije najlonke, one s uzorkom, dezenom, sa sjajem, metalizirane ili pune šljokicama i najdosadniju haljinu dižu na party razinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calzedonia Official (@calzedonia) on

A što ćemo s Novom godinom?

O tu dvojbe nema, najlonke koje izgledaju kao samostojeće čarape su savršeni izbor. Trebalo li uopće navesti kako se sjaj, šljokice, doček Nove godine, ludi ritam, šampanjac i konfeti na sve strane tako dobro slažu? Da, sa sjajnim, šljokičastim najlonkama pogriješiti nećete. Štoviše, lako bi mogli biti proglašeni kraljicom sjaja, ili party shine zvijezdom.

Jer partyji su tu, pa s Calzedonijom ispričajte svoju blještavu priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calzedonia Official (@calzedonia) on


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:21