STAMBENI FOND

’DUB - inženjering’ MAJSTORI ODRŽAVANJA ZGRADA

28. prosinca 2023. - 13:23

Već više od 25 godine upraviteljska firma "DUB-inženjering" uspješno vodi poslove održavanja i upravljanja stambeno-poslovnim objekatima u Splitu i Dalmaciji te na otocima.

Tvrtka je kompletno modernizirana i informatizirana te je smanjena papirologija na minimum, a ustaljene procedure su ubrzane te se sve obavljaju elektroničkim putem. Također, suvlasnicima je omogućen svakodnevni uvid u stanje zgrade, financijska izvješća te pojedinačne obveze putem web-stranice www.dub.hr.

Naš upraviteljski portfelj broji više od 185 zgrada s tendencijom stalnog porasta. Na tržištu smo prepoznati kao pouzdan i odgovoran partner koji osim dnevne operative nastoji u model poslovanja integrirati pravodobno i ažurno vođenje brige o svim suvlasnicima te pravodobno i ažurno rješavanje svakodnevnih upita i problema koje sa sobom nosi ovako kompleksna djelatnost u kojoj sudjeluje veći broj ljudi, kooperanata te ostalih institucija.

Nikada nismo dijelili klijente ni partnere prema ikakvom kriteriju osim strogo profesionalnom, uvažavajući sva pravila struke i pravnih osnova.

Smatramo da je samo tako moguće provoditi uspješno i kvalitetno upravljanje najvrjednim resursima koje imamo, a to su naše nekretnine. Za nas zgrade nisu broj, već svakoj pristupamo individualno jer svaka zgrada ima svoje potrebe i posebnosti, kao i njezini stanari.

image

DUB Inženjering 2

Tvrtka "DUB-inženjering" osmislila je jedinstveni model digitalne oglasne ploče, a do danas je proizvod značajno evoluirao u univerzalni i široko primjenjivi "info point" proizvod koji je već prisutan u nizu objekata. Vrijeme starih drvenih oglasnih ormarića je prošlost. Digitalna oglasna ploča ili "info point" inteligentno je rješenje za upravljanje i prikazivanje svih bitnih sadržaja na ekranima u stambenim i poslovnim zgradama, a primjenjivo je i za općine, gradove, županije, odnosno za sva mjesta na kojima postoji potreba prikazivanja obavijesti, natječaja, financijskih izvještaja, VAŽNIH informacija, te prezentacija uz stalni nadzor u realnom vremenu. Ovim proizvodom jednom zauvijek mijenjamo zastarjele oglasne ploče (drveni ormarići), na kojima danas predstavnici stanara ispisuju i lijepe obavijesti, a predvorja javnih objekata ili stambenih zgrada osuvremenjuje se u skladu s najnaprednijim svjetskim standardima. Eliminira se potreba za lijepljenjem obavijesti po zgradi, zidovima, liftovima te se rješavamo nepotrebnog smeća, što ovaj proizvod čini i ekološki prihvatljivim. Ažuriranje se vrši u u realnom vremenu, uz dinamičke dodatke poput sata, datuma, vremenske prognoze i sl., a to su samo neki od niza bitnih sadržaja koji predstavljaju moderno, ali i potpuno ekološko rješenje, što i unaprjeđuje komunikaciju između stanara i upravitelja.

Ugradnjom i pametnim pozicioniranjem, kao i selektivnim uređivanjem planiranog sadržaja oglasna ploča jamči objektima visoku učinkovitost i moderan način interakcije sa svim suvlasnicima i upraviteljima. Prednosti korištenja ovog sustava u predvorjima objekata su neograničene, a neke od najvažnijih su:

- online oglasna ploča kao virtualni prostor pohrane podataka o javnim informacijama za cijelog vremena korištenja

- pregled aktivnih podataka koji se trenutno obavljaju na zgradi

- pregled aktivnosti koje će se tek obavljati na zgradi

- slanje i primitak obavijesti, prijedloga i novosti

- opći informacijsko-komunalni servis (vremenska prognoza, kalendar lokalnih događanja, prikupljanje glomaznog otpada i slično).

28. travanj 2024 07:48