Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.V.2020. nakon kratke i teške bolesti u svojoj 74. godini života napustio naš voljeni suprug, otac, djed, brat, svekar i punac

BOŽE MEŠIN

1947. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavljen je dana 23.V.2020. u krugu obitelji. Za njim u tuzi ostaju: supruga Ana, kćer Božena, sin Damir, unuci Nikola, Karlo, Mia i Tea, zet Kristijan, nevjesta Martina, braća Nikola, Marko i Joso s obiteljima, sestre Ana i Marija s obiteljima, sestra Neda te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.V.2020. u 67. godini života, nakon teške bolesti napustila naša voljena

MARIJA DOROTIĆ

rođ. Dunat 1953. - 2020.
Posljednji ispraćaj naše Mare održat će se na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Stašenko, kćer Ana s Antom, unuk Roko, sin Ivan s Majom, sestra Ankica, šogor Slobodan, nećakinja Ivona s obitelji, stric Paško Dunat, djever Veljanko, nećaci Toni i Duje te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.V.2020. godine iznenada napustila naša draga i voljena

NADA RUNJIĆ

rođ. Punda 1952. - 2020.
Tihi ispraćaj održan je u krugu obitelji na mjesnom groblju u Labinu Dalmatinskom. Za tobom ostaju: suprug Stanko, sinovi Marinko i Ante, nevjeste Marijana i Sandi, unučad Marino, Sara, Antonio i Stanko, sestra Dragica s obitelji, brat Ante s obitelji, obitelj pok. sestre Marije, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 23.V.2020. napustio naš voljeni

ANTE ŠTEKO

1941. - 2020.
Pogreb našeg dragog Ante održat će se na gradskom groblju sv. Križa u Makarskoj. Ožalošćeni: supruga Anica, kćer Nataša s obitelji, sin David s obitelji, brat Frane s obitelji, sestre Lucija, Iva i Ruška s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Javljamo tužnu vijest da je nakon duge i teške bolesti, dana 22.V.2020. u 82. godini života preminuo naš dragi suprug, otac, djed i pradjed

IVAN MILAS

Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se na groblju Žeževica – Orje. Ožalošćeni: supruga Marija, sin Tonći, unučad, praunučad i ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće, javljamo rodbini i prijateljima da je dana 16. svibnja 2020. preminula naša draga

NILA PARKINSON

rođ. Prugo 21.I.1949. – 16.V.2020.
Posljednji ispraćaj će biti održan u Perthu. Ožalošćena obitelj: sestra Marija s obitelji, brat Tonči s obitelji i obitelji pok. sestre Ruže i pok. brata Iva. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.V.2020. napustio naš dragi

PAVAO ALAĆ

1956. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u Drašnicama. Ožalošćeni: supruga Vitka, sin Nikola, majka Senka, sestre Antonela, Nikolina i Paula te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Sa žalošću javljamo rodbini i prijateljima da je dana 22.V.2020. preminula naša voljena

MARA ŠIMUNDŽA

1929. – 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se na mjesnom groblju u Kljacima. Ožalošćeni: kći Ana, unuci Ivan s obitelji, Josip i Tara s obitelji. Počivala u miru Božjem.
"Svoju lađu sada ostavljam žalu, odsad idem kamo šalješ me ti." Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je nakon teške bolesti 21.V.2020. preminuo naš voljeni

ANTE MATKOVIĆ

(Bafać) pok. Blaža 1948. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog pokojnika obavit će se u krugu obitelji dana 23.V.2020. Za njim u tuzi ostaju njegovi: supruga Mirjana (Mira), sinovi Denis i Dominik, nevjesta Anita, njegov najdraži unuk Ante, brat Niko s obitelji, sestra Katica Bubić s obitelji, obitelj pok. sestre Silve Jerković, šura Ivica Babić te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da je dana 20.V.2020. godine preminula naša voljena majka i baka

GORDANA MARUŠIĆ DR.STOM.

rođ. Rotim 1943. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se na groblju Gospe na Hladi, Kaštel Sućurac. U tuzi ostaju: sin Hrvoje, nevjesta Zorica, unuci Bepo, Anton i Bartul, te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 21.V.2020. godine nakon kratke i teške bolesti napustio naš najdraži i jedini suprug i otac

VELIMIR KOVAČEVIĆ

1957. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Jasna, djeca: Lara, Lana sa zaručnikom Sonyem, sin Feđa s obitelji (odsutan) te ostala rodbina i prijatelji. Spavaj mirno, ljubavi naša. Volimo te!
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je dana 21. svibnja 2020. godine u 53. godini života zauvijek napustio naš voljeni sin, suprug, otac, unuk, zet, nećak i sinovac

DARKO ČEKO - ŠUPUK

sin Frane Hrvatski branitelj (dragovoljac) 1967. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji i prijatelja. Ožalošćeni: majka Danica, otac Frane, supruga Nada, sinovi Frane i Bruno, baka Zorka, šure Ivica s obitelji i Joško, punac Dane, ujak Branko s obitelji, stric Božo s obitelji, obitelji pok. stričeva Slavka i Nike, teta Janja s obitelji i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.V.2020. god. preminuo naš voljeni

DUJO JURIĆ

pok. Luke 1956. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju Sv. Josipa u Kaštel Novom. Ožalošćeni: brat Ivan s obitelji, sestra Željka s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.V.2020. iznenada napustio naš voljeni suprug, tata, dida, punac i brat

DUŠAN GJELDUM

pok. Ante 1939. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se na groblju Drvenik Veli. U tuzi za njim ostaju: supruga Fenita, kćeri Duška i Gordana, unuci Bruno, Stella, Karlo i Frane, zetovi Dalibor i Igor, brat Milan s obitelji te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nam je u četvrtak 21. svibnja 2020. u 90. godini života blago u Gospodinu preminuo naš dragi suprug, otac, djed i pradjed

DUŠAN (DUJO MESKOV) PIRJAK

1930. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika biti će na mjesnom groblju u Jezerima. Ožalošćeni: supruga Anica, sinovi Boris i Branko, nevjeste Lili i Sonja, unuci Dario, Adriana i Bartol, praunuci Stefanija i Adrian te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 22.V.2020. u 85. godini života napustila naša voljena majka, baka i prabaka

KARMELA GAŠPEROV

1935. - 2020. rođ. Gruja ud. Ante-Čače
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se 23.V.2020. na mjesnom groblju u Širokama. Za njom vječno tuguju: sin Ante-Čače, kćeri Svetinka, Blaga i Senka, nevjesta Višnja, zetovi Stijepan i Svetko, zaova Ivanica s obitelji, unuci Josip, Jure, Ivan, Niko, Tomislav, Antonio, Krešimir i Ante-Čače, unuke Marina, Antonia i Kate, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.V.2020. napustila naša draga

LJUBA BATINOVIĆ

ud. Nikole rođ. Bezina 1944.
Pokop je obavljen 22.V.2020. na mjesnom groblju sv. Ante u Prugovu. Ožalošćeni: sinovi Žarko i Nikša, kći Nensi s obitelji te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i svim prijateljima da nas je dana 22.V.2020. u 79. godini života napustio naš dragi suprug, brat i rođak

MARIO MEDIĆ

1941. - 2020. hrvatski dragovoljac
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na groblju sv. Jurja u Brelima. Ožalošćeni: supruga Ivka, brat Matko s obitelji, obitelj pok. brata Zdravka te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.V.2020. g. blago u Gospodinu napustila naša voljena majka, baka, prabaka i sestra

PERA ERCEG

rođ. Samardžić 1936. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavljen je u krugu obitelji na groblju Sv. Luka u Otoku. Ožalošćeni: sin Zdravko s obitelji, kćeri Branka i Marica s obiteljima, sestre Jela, Ana i Lucija s obiteljima, obitelji pok. sestre Đuke, obitelji pok. brata Bore, obitelj pok. djevera Luke, obitelji pok. zaova Pere i Marije, zaova Pava s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.V.2020. okrijepljena Svetim Sakramentima, napustila naša draga

TEREZIJA VULETA

ud. Mirka rođ. Vrdoljak 1934.
Pokop je obavljen 22.V.2020. na mjesnom groblju sv. Luke u Otoku. Ožalošćeni: sin Ivan s obitelji, kćeri Pava Vidurinović i Marija Norac- Kevo s obiteljima, brat Josip s obitelji, obitelji pok. braće Luke i Stanke, obitelj pok. sestre Luce te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
03. srpanj 2020 05:56