S tugom u srcu javljamo tužnu vijest da nas je 20. svibnja 2020. napustio naš voljeni

PROF. DR. SCI. ANTE KALOGJERA

pok. Mate 30.VIII.1931. - 20.V.2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se tiho, u krugu obitelji. Za njim tuguju: supruga Majda, sin Darko, kći Duška, unuci Maja, Toni, Lana, Tina i Teo, praunuka Tonka, zet Zoran, braća Ivo, Duško i Branko s obiteljima i Jasna. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.V.2020. godine preminuo u 80. godini života naš dragi suprug, otac, djed, pradjed, svekar, stric, ujac, tetak, djever i zet

IVAN IVANIŠEVIĆ

pok. Ivana 1940. - 2020.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u krugu uže i šire obitelji na groblju sv. Ilije u Kljacima. Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Zdravko (Braco) i Dalibor, kćer Ivana, nevjeste Nena i Meri, zet Ivan, unučad Lucija, Josip, Marija, Anamarija, Ante i Lovre, praunučad Luka i Nika, obitelji pok. braće Mate, Stipe i Bože i obitelj pok. sestre Ane, šurjaci Josip i Ivan s obiteljima i obitelji pok. šurjaka Ante i Marka te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.V.2020. napustila naša draga

MARA KOTROMANOVIĆ

rođ. Vardić 1934. - 2020. ud. Ćirila
Pokop je obavljen dana 21.V.2020. na mjesnom groblju sv. Filipa i Jakova u Potravlju. Ožalošćeni: sinovi Josip i Ante s obiteljima, kćeri Slavka, Lucija i Neda s obiteljima, obitelj pok. kćeri Ivanke, braća Stipe i Šimun s obiteljima, obitelj pok. braće Ante i Petra te ostala rodbina Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će". (Iv 11, 25) S vjerom u uskrsnuće, javljamo sestrama, rodbini i prijateljima da je dana 20. svibnja 2020. godine u samostanu sv. Rafaela u Solinu, u 81. godini života i 63. godini redovničkog života, okrijepljena svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminula naša draga sestra

S. M. MARCELINA (MARA) LOVRIĆ

sestra Služavka Malog Isusa 1939. – 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se tiho u krugu najuže obitelji i sestara na groblju Lovrinac u Splitu. Ožalošćene Sestre Služavke Malog Isusa Splitske Provincije sv. Josipa. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da je dana 20.V.2020. godine nakon duge i teške bolesti zaspala naša draga supruga, mama, sestra, nevjesta, punica i baka

NEDA JUJNOVIĆ

rođ. Jurić 1962. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se na groblju Igrišća- Kozička Poljica. U tuzi ostaju: suprug Dragoslav, kćeri Milica, Katica i Lidija, unučad Iva, Stipe, Neda i Ivan, zet Ante, djeverovi, braća i sestre s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

NIKO ĆURAK

(1935. - 2020.)
blago u Gospodinu preminuo u srijedu, 20. svibnja 2020. godine u 86. godini života. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se na groblju u Odžaku - Livno. Počivao u miru Božjem. Tugujući: sin Božo, nevjesta Senka, unuci Nikola i Mario, unuka Marijana, sestra Ivka s obitelji, obitelj pok. brata Anđelka, obitelj pok. sestre Luce, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.V.2020. nakon kratke i teške bolesti u 67. godini života napustila naša voljena supruga, majka, sestra i baka

ZDRAVKA EZGETA

rođ. Bajić 1953. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se dana 22.V.2020. Ožalošćeni: suprug Mirko, sin Mario, kćer Marina, zet Nikola, unuke Nina i Lana, obitelj pok. brata Ivana, sestre Dara, Marija i Mira s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Sjećanje na tebe bit će zauvijek važan dio naših života. Počivala u miru Božjem.
Dana 19. svibnja 2020. tiho je sklopila svoje umorne oči naša draga

ZORKA SKRAČIĆ

ud. Nedjeljka rođ. Katić 1930. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavljen je dana 21. svibnja 2020. na Novom groblju Solin u krugu rodbine. Ožalošćeni: sinovi Davor i Miljenko s obiteljima, obitelj pok. sina Zorana, brat Miro s obitelji, obitelji pok. braće Milana i Ante, obitelji pok. sestara Nevenke i Nede, zaova Vinka s obitelji. Počivala u miru.
"O Krvi i Vodo, što potekoste iz Srca Isusova kao izvor Milosrđa za nas, uzdam se u Tebe!" (Dn 187) S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 19.V.2020. god. blago u Gospodinu preminuo naš dragi

IVAN (IVICA) ŠIŠKOV

GEMIĆ 1935. - 2020.
Sahrana dragog nam pokojnika obavit će se na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu. Ožalošćeni: supruga Ivanka, kćeri Anita i Dragana, zetovi Jakša i Ivica, unuci Tanja, Ivona i Antonio s obiteljima, sestra Zlata Jerčić s obitelji, obitelj pok. brata Tihomira, šura Petar Buotić s obitelji i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 15.V.2020. u 98. godini života (najstarija na otoku Šolti) preminula je naša voljena majka, baka i prabaka

MILEVA KLEMENTINA PETRIĆ

ud. John pok. Felicija (prvi put udana Jakovčević)
Crkveni obred i ispraćaj drage nam pokojnice bio je 19.V.2020. u Svetištu Gospe u Bori na otoku Šolti, na mjesnom groblju u Gornjem Selu. Pokop pokojnice bit će naknadno u Santa Clari, Kaliforniji. Ožalošćeni: sinovi Dragutin i Ante, nevjeste Marija i Vesna, unuci Toni, Emil, Ivan sa suprugom Anom, Tomislav i Filip, unuka Antonija, praunuci Sofia, Tino, Diana, Karlo i Antonio, te ostala brojna rodbina. Neka joj bude laka američka zemlja. Bog joj dao duši pokoj.
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je preminula naša voljena

TAMARA BRIDA CARIĆ

Počivala u miru. Kćer Paola i suprug Dario
"Pa da mi je dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer ti si sa mnom." Ps, 23 Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.V.2020. izgubio bitku sa teškom bolesti naš anđeo

ANTE JOSIP PLETIKOSA

Pogreb našeg anđela obavit će se na groblju kod crkve Imena Isusova u Miljevcima. Ožalošćeni: mama, tata, sestra, braća, baka i dida te ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 18.V.2020. godine napustila naša draga i voljena

JAKLINA ZORA LEMAIĆ-JAKOVLJEVIĆ

1942. - 2020.
Tihi ispraćaj bit će održan u krugu obitelji i prijatelja na groblju Lovrinac. Tvoji Grozdana, Dijana, Rina i Ane. Počivala u miru Božjem.
Dana 19.V.2020. tiho je sklopila svoje oči naša voljena

KARMELA DOBRIČIĆ

ud. Marina rođ. Bareta 1925. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se na mjesnom groblju u Okrugu Gornjem. Ožalošćeni: sin Duje, nevjesta Rose, unuka Nikolina s obitelji, unuk Marin s obitelji, unuk Ante (odsutan), obitelj pok. sestre Marije, sestra Jele s obitelji, sestra Anka s obitelji, brat Mate s obitelji, obitelji pok. sestre Marice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15.V.2020. godine preminula naša voljena

NIKICA GUIĆ

rođ. Bartulović 1941. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavljen je 20.V.2020. u Milni na Braču. Ožalošćeni: suprug Jakov, djeca Ines i Ivo, braća Virgil i Stipe s obiteljima, obitelji pokojne braće Miljenka i Tadije, sestra Bosa s obitelji, obitelji pokojnih sestara Zorke i Davorke, djeveri Joško i Andro s obiteljima, zaove Maro i Ina s obiteljima, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Tiho, okružen svojim najmilijima dana 19.V.2020. godine u 94. godini života napustio nas je naš dragi

RIKARDO ONGARO

3.IV.1927. - 19.V.2020.
Sahranjen je dana 20.V.2020. godine na groblju Lovrinac. Žalosni ostaju: supruga Jasmina, kćerka Erminija, zet Neno, unuci Lea i Bruno, sestra Fiorella s obitelji, braća Fulvio i Giordano s obiteljima te ostala tugujuća rodbina. Bio si izuzetan čovjek, tvoja dobrota ostaje duboko urezana u našim srcima i sjećanjima.
S vjerom u Uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.V.2020. godine okrijepljena otajstvima Svete vjere, blago u Gospodinu sklopila svoje umorne oči naša voljena

MAKICA DANOLIĆ

ud. Pavla 1947. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se na mjesnom groblju Sv. Duha u Tijarici. Ožalošćeni: sinovi Miše i Ivica, kćer Franka, nevjesta Jasminka, zet Ivan Jurko, unučad Ivana, Katarina, Mario, Ana i Duje, brat Božo Balta s obitelji, sestre Anđa Maroš i Vinka Ćubelić s obiteljima, obitelj pokojne zaove Ane Mladina te ostala rodbina, kumovi i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja u mrtvačnici i kućnoga žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 18.V.2020. blago u Gospodinu preminuo naš voljeni

TOMISLAV-DAVID MILARDOVIĆ

1932. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji na mjesnom groblju Dobranje. Za njim vječno tuguju sin Mate s obitelji, kći Marica s obitelji i kći Vesna, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S vjerom u Uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.V.2020. napustio naš voljeni

ANTE PERIĆ

Milušić 1945. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji na mjesnom groblju Perić, Tihaljina, BIH. Ožalošćeni: supruga Igorka, kćeri Vesna, Vedrana i Tina, zet Ante, unučad Elizabeta i David, brat Filip, sestre Mila, Slavka i Smilja s obiteljima, obitelj pok. brata Jokana te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 19.V.2020. preminuo naš voljeni suprug, brat i stric

BRANKO BULAT

1941. - 2020. pok. Luke
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je na mjesnom groblju Uznesenja Marije Djevice u Mirlović Zagori. Za njim vječno tuguju: supruga Senka, brat Duško s obitelji, obitelj pok. brata Dinka, šura Mile s obitelji, svastika Mara s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.V.2020. napustio tiho kako je i živio, naš dragi

DARKO KANDUČAR

1946. - 2020.
Tihi ispraćaj u krugu obitelji obavljen je na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sestra Jadranka Sekovska s obitelji i brat Zlatko s obitelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu, ali s vjerom u život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.V.2020. u 71. godini života okrijepljena Svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminula i preselila u život vječni naša dobra i voljena supruga, majka i baka

IVA MRAVAK

rođ. Šerić 1949. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se na mjesnom groblju u Crivacu. Ožalošćeni: suprug Jure, kćer Branka, zet Cico, unuka Issa i ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružio javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš voljeni

IVAN BATINOVIĆ - MAJSTOR

pok. Stipana 1951. – 2020.
usnuo blago u Gospodinu dana 19. svibnja 2020. u 69. godini života. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji na mjesnom groblju na Bagalovićima. U tuzi ostaju: supruga Stanka, kćeri Nevija i Dražena, zet Krešo, unučad Ivan i Martin, nevjesta Edita, nećakinja Ana-Marija s Rokom, šura Josip s obitelji, obitelji Jerković, Putica i Vučković, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo da je dana 19.V.2020. godine zaspao naš dragi

IVAN DRAGUN

1966. - 2020. Dragovoljac Domovinskog rata
Posljednji ispraćaj obavit će se na mjesnom groblju u Lokvičićima. Ožalošćeni: braća Stipan, Milan, Zdravko s obiteljima i Ante, sestre Mara, Tonka, Nevenka i Mirjana s obiteljima i njegova draga Asja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 19.V.2020. godine napustio naš dragi otac, svekar, punac, djed i brat

IVAN PITEŠA

pok. Jakova 1946. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se na mjesnom groblju Sv. Tome u Prapatnici. Ožalošćeni: sin Denis, kći Renata, nevjesta Divna, zet Goran, unučad Marko, Franko, Barbara i Adrian, braća Nikola i Jozo s obiteljima, obitelj pok. brata Marka, sestra Manda s obitelji, obitelj pok. sestre Cvite, te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 19. svibnja 2020. godine u 87. godini opremljen svetim sakramentima tiho u Gospodinu preminuo naš voljeni

IVAN ŠITUM

Ikan 1933. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog pokojnika obavit će se na mjesnom groblju Cista Provo. U tuzi ostaju: supruga Anka, sin Josip s obitelji, kćer Ljiljana s obitelji, brat Mate s obitelji, sestra Franka s obitelji, obitelj pok. brata Ljubomira te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada? Ivan (11,25) S tugom u srcu javljamo, rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.V.2020. u 94. godini života daleko preko oceana udaljena od voljene grude i u srcu Kijevo moje koje me je pratilo tokom mladosti, života, mene i moju obitelj kažemo da se ugasila jedna svijeća koja će i dalje s onog svijeta vječnosti uvijek crpiti snagu usmjerenu srcem i dušom prema Dinarskoj visini

KATA BARIĆ

ud. Cvitka rođ. Ćato 1926. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 21.V.2020 u krugu obitelji i rodbine na groblju Rockwoold, crkva Sv. Antun, Summer Hill, Sydney. Ožalošćeni: sinovi Božo sa suprugom, Željko s obitelji, Mićo s obitelji, Stjepan s obitelji, kćeri Marija s obitelji i Nediljka s obitelji, sestra Cvita s obitelji, obitelj pok. sestre Pave, obitelj pok. brata Filipa, obitelj pok. djevera Jose, unučad i praunučad te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.V.2020. preminula naša draga majka

KATA SULIĆ

rođ. Matić 1931. - 2020.
Tihi sprovod obavit će se u krugu najmilijih na groblju Kod Gospe u Zagvozdu. Ožalošćeni: djeca Marija, Mladen, Dragica i Ivo s obiteljima, sestre Anica, Iva, Nevenka i Manda s obiteljima, obitelj pokojnog brata Ivana, obitelj pokojne sestre Dragice, nevjesta Mladenka i zet Zoran, djever Jozo s obitelji, obitelji pokojnih djeverova Jure, Ante i Tome, unučad i praunučad. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naša draga majka, baka, teta i punica, gospođa

MARIJA JURIĆ

rođ. Reberšek
blago u Gospodinu preminula u nedjelju 17.V.2020. u 85. godini života. Ispraćaj drage pokojnice bit će u krugu obitelji. Počivala u miru Božjem! Ožalošćeni: kćeri Vida i Tatjana, zetovi Sava i Florijan, unučad Maja, Ivan, Mihaela, Lucija, Luka i Katarina, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
U tuzi i boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.V.2020. godine, preminuo naš dragi i voljeni suprug, otac, svekar, djed i pradjed

MATE BOROZAN

pok. Ante 1933. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se na groblju sv. Ivana u Ramljanima. Ožalošćeni: supruga Iva, sinovi Ante, Ivan i Marko, kći Marija Škomrlj, nevjeste Rajka, Branka i Natalia, zet Mate, unučad: Mate i Antonia, Roko i Suzana, Ana i Ivan, Branimir i Ivana, Ivana i Tonći, Mariana, Marin, Matea i Mia, praunučad Borna i Patrik, obitelji pok. braće Ivana i Marka, obitelji pok. sestara Jele i Ive, obitelji pok. šurjaka Josipa i Ivana, obitelj pok. svastike Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom i vjerom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 19.V.2020. godine nakon kratke i teške bolesti blago u Gospodinu sklopio svoje oči naš dragi sin, unuk

MATEJ TOPIĆ

28.XII.2019. - 19.V.2020.
Pogreb dragog našeg Anđela obavit će se na groblju Sv. Roka u Vinjanima Donjim. Ožalošćeni: otac Josip, majka Matea, bake Ljilja i Anica, djed Rajko, stric Slaven s obitelji, stric Ivan s obitelji, tetke Tina, Božena i Gorda s obitelji, prabake Slava i Danica. Počivao u miru Božjem!
S tugom usrcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 19.V.2020. godine nakon duge i teške bolesti preminula naša voljena svekrva, baka i prabaka

VINKA KOVAČEVIĆ

1941. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju u Žrnovnici. Ožalošćeni: nevjesta Lile, unuci Drago sa suprugom Marinom i Ante, praunuk Petar i ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružao javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 18.V.2020. godine nakon kratke bolesti napustio naš voljeni sin, ljubav Kike svoje, nećak i rođak

NENO OROŠNJAK

1985. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog nam sina obavit će se na groblju Lovrinac.
Ožalošćeni: majka Jadranka, otac Neven, Kristina ljubav tvoja, ujak Ante s obitelji, teta Mirjana s obitelji, teta Snježana s obitelji, stric Boško s obitelji i mnogobrojna rodbina.
Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
03. srpanj 2020 13:22