StoryEditorOCM

zapeo u škveruTrajekt ‘Oliver‘ ostao u Rijeci: odgođeno isplovljavanje novog Jadrolinijinog broda

Piše OM
10. travnja 2024. - 07:59

Trajekt "Oliver", novo pojačanje u floti Jadrolinije, trebao je u utorak u večernjim satima isploviti iz riječkog brodogradilišta ‘Viktor Lenac‘ za Split, ali je isplovljenje odgođeno.

Danas se, naime, u 10.30 trebao otisnuti na svoju prvu plovidbu prema Veloj Luci iz Splita, no iz Jadrolinije su poručili da zbog dodatnih zahtjeva koje su inspektori Lučke kapetanije Rijeka postavili prema brodaru, trajekt ‘Oliver‘ neće isploviti iz brodogradilišta ‘Viktor Lenac‘.

Iz Jadrolinije su se u utorak navečer oglasili i kratkim priopćenjem.

- Nakon izvršenog pregleda Jadrolinijinog broda "Oliver" od strane Lučke kapetanije Rijeka u brodogradilištu Viktor Lenac, privremeno se odgađa ulazak broda u održavanje državne trajektne linije Split – Vela luka – Ubli. Riječ je o dodatnom zahtjevu kojeg će Jadrolinija u što kraćem roku otkloniti, prvenstveno imajući na umu zadovoljavanje svih potrebnih zahtjeva i propisa osiguravajući maksimalnu sigurnost putnika i posade. Vjerujemo kako će brod "Oliver" na zadovoljstvo putnika ove sezone preuzeti liniju iz Splita prema Veloj Luci‘ - navodi se u priopćenju državnog brodara.

29. travanj 2024 11:38