StoryEditorOCM

Trening ili ludost?Plivača u Splitu nisu omele ni temperatura mora od 16 stupnjeva niti brodica koja je prošla svega desetak metara od njega. Pogledajte snimku

Piše OM
12. prosinca 2020. - 16:40

Naš čitatelj poslao nam je danas nesvakidašnje snimke plivača iz Splita kojeg nije omela ni temperatura mora koja je oko 12 sati iznosila 16 stupnjeva.

- Kada sam ga tek ugledao izgledalo je kao da je krenuo iz pravca Katalinka put Brača. Nakon što je preplivao par stotina metara okrenuo se i plivao paralelno s obalom. Nije mi bilo jasno što radi. Samo nekoliko metara od njega kasnije je prošla i brodica. Plivača to nije omelo i on je nastavio plivati u smjeru Žnjana - govori nam čitatelj.


- Brodica je prošla na nekih desetak metara od njega. Ne znam točno o čemu je riječ, ali da je riječ o treningu ili nečem slično sigurno bi imao brod u pratnji ili barem nekakvu oznaku. Ovako ga nije bilo jednostavno uočiti, srećom je sve dobro završilo - priča nam čitatelj koji je odmah nazvao i Lučku kapetaniju.


Željko Kuštera, kapetan Lučke kapetanije Split, potvrdio nam je kako su dobili dojavu o plivaču, ali ga djelatnici nisu uspjeli pronaći.

- Građanin koji nam je plivača i prijavio, kasnije nam je javio da je izašao kraj bazena POŠK na Zenti, kazao nam je kapetan Kuštera.

23. travanj 2024 13:17