StoryEditor
Showbizzanimljivo

Olja koja sebe naziva Splitskom Vampiricom imat će i batlera! Novi tjedan ‘Večere za 5 na selu‘ sve je samo ne običan. Upoznajte i ostale kandidate

Piše PSD
26. rujna 2020. - 22:54

Idućeg tjedna u „Večeri za 5 na selu“ petero novih natjecatelja iz Splita i okolice predstavit svoje kulinarske i domaćinske vještine. Prva će kuhati umirovljenica Miranda, a potom slijede Tomislav, Olja, Nikolina i Krasna.

Miranda Gizdić (61) Solin

Umirovljenica Miranda (61) dolazi iz Solina, a inače je iz Klisa, a njezini prijatelji za nju kažu prijatelji da je jako znatiželjna, što je i bio jedan od razloga prijavljivanja u kulinarski show „Večera za 5 na selu“. Uz to, voli jako kuhati i družiti se, upoznavati nove ljude, naučiti nove recepte i, naravno, pobijediti. Preferira dalmatinsku kuhinju, omiljeno su joj jela blitva, piletina i odojak na žaru, jako dobro kuha arambaše, ali voli i eksperimentirati. Svoje slobodno vrijeme najradije provodi s unucima, kojima priprema razne delicije.  

Tomislav Erceg (43) Dugopolje

Umjetnik Tomislav Erceg (43) dolazi iz Dugopolja, ima servis za čišćenje, hobi su mu slikanje i sport. Za sebe kaže da je flegma, ne voli nervozne žene, ne podnosi nepravdu, jako je direktan i brutalno iskren. Priznaje kako ga je mama nagovorila da se prijavi u kulinarski show „Večera za 5 na selu“ jer voli kuhati, a mama će mu pomoći i u pripremanju deserta jer kaže kako nikako ne zna sa slasticama. Preferira dalmatinsku kuhinju, ali voli i divljač te talijanske, kineske i japanske specijalitete. U slobodno vrijeme bavi se pisanjem pjesama i glazbenom produkcijom, a kaže kako je sav u hip-hopu, houseu i r'n'b-ju.

Olja Einfalt (37) Split

Olja Einfalt (37) je umjetnica i dizajnerica koja sebe naziva - Splitska Vampirica. Opisuje se marljivom osobom, alternativkom, avangardnom, maštovitom, hrabrom, teatralnom, glamuroznom, a ujedno je i skromna te ne voli površnost. U kulinarski show „Večera za 5 na selu“ prijavila se kako bi predstavila svoj rad, a svakako će ostati upamćeno kako će kuhati kao „vampirica“ koja će imati batlera na večeri. Olja preferira dalmatinsku i azijsku kuhinju, a omiljeno su joj jelo tjestenine i povrtne juhe. U slobodno vrijeme odlazi u teretanu i bavi se plesom te raznim performansima. 

Nikolina Jurišić (30) Split

Nikolina Jurišić (30) dolazi iz Splita, po zanimanju je ekonomistica, radi u ugostiteljstvu, a bavi se pisanjem. Za sebe iskreno priznaje kako jako puno priča te da se u „Večeru za 5 na selu“ prijavila kako bi promovirala svoj kraj i rad. Njezini hobiji uistinu su zanimljivi; piše slikovnice i scenarije, ide na plivanje, rolanje te obožava ići u kazalište. Preferira dalmatinsku kuhinju, iskreno priznaje kako ne zna mijesiti tijesto i spravljati komplicirana jela, a omiljena su joj jela tjestenine i suhomesnati proizvodi. 

Krasna Matijaš (49), Kaštel Novi

Krasna Matijaš (49) dolazi iz Kaštel Novog, po zanimanju je frizerka, a u kulinarski show „Večera za 5 na selu“ prijavila se zato što voli druženja uz ukusnu hranu. Za sebe kaže da je vesela, društvena, komunikativna obiteljska žena koja najčešće kuha tradicionalna jela Dalmatinske zagore i riblje specijalitete, ali voli i mesne. Preferira mediteransku kuhinju, no iskreno kaže kako nije izbirljiva i da voli sve jesti i svoje će goste uvijek dočekati s osmijehom.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. rujan 2020 22:54