StoryEditor
Showbizit‘s a girl

Glumac Jan Kerekeš i njegova supruga na doista originalan način objavili sretnu vijest: u obitelj stiže prinova

Piše Gloria
24. lipnja 2020. - 12:17
Darko Tomas/HANZA MEDIA

Dok mnoge poznate osobe vijest o dolasku novog člana u obitelj javljaju na klasičan način - fotografijom trudničkog trbušćića, domaći par odlučio je snimiti zabavan video koji je oduševio njihove pratitelje.

Domaći glumac Jan Kerekeš i njegova supruga Vika uskoro će postati roditelji. Par je dolazak prinove priopćio na zaista originalan način - igrom s čašicama, piše Gloria.

Jan je na Facebooku objavio video u kojem je ispod čašice Vika pronašla papirić na kojem je pisalo "It's a girl", odnosno "Djevojčica je".

U komentarima su se zaredale čestitke, a paru koji je već zajedno 14 godina ovo će biti prvo dijete.

Jan i Vika vjenčali su se prije tri godine nakon devet godina veze, a vjenčanje se održalo u Varaždinu.

"Moram priznati da sam bio jako uzbuđen, hvala Viki što ima povjerenja u mene i što je tu ulogu dodijelila baš meni. Mi smo jako jednostavni i veseli, takvi ćemo sigurno i ostati. Život nosi svoje, pa neka nosi i nas. Volimo se, poštujemo se i znamo da je pred nama sve samo najbolje", rekao je Jan nakon vjenčanja u gradskoj vijećnici.

Jedni od uzvanika na svadbi u restoranu "Fontana" kraj varaždinskog aerodroma bili su i članovi njegova benda Cold Snap, a zabavljali su ih i bend Spice Grills, dElvis i DJ Mario Kovač. Inače, Jan je poznat po ulogama u serijama Vatre ivanjske", "Bitange i princeze", "Najbolje godine i "Stipe u gostima".

Izdvojeno

02. kolovoz 2020 10:05