Je li i vama ponekad jutro počne s pitanje, a što danas skuhati? Pa onda počnete prebrojavati po glavi što ste jeli jučer, prekjučer, prošli tjedna i tako unazad?
Eto baš zato vam nudimo nešto lako, jednostavno, brzo, dapače još i prilično financijski prihvatljivo. A k tome svemu ukusno toliko da ćete prste lizati.
Dakle pričamo o srdeli na brudet, starom težačkom jelu, koje u restoranima, nažalost, nemate gdje probati. Ali zato možete kući, po starom receptu kojeg ćemo s vama podijeliti:
StoryEditorOCM
Hranaza prste polizat
Svi okusi iz teće: Donosimo recept starog težačkog jela kojeg u restoranima ne možete probati. Ali zato možete kod kuće
15. veljače 2021. - 19:35
IlustracijaIvo Ravlic/Cropix
Sastojci:
Srdela
Maslinovo ulje
Kapula
Petrusimul
Češnjak
Sol
Papar
Lovor
Malo bijelog vina
Pelate ili konšerva
Srdelu očistiti, skinuti joj glavu, staviti u posudu u kojoj se prethodno na maslinovom ulju izdinstala kap...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?