StoryEditorOCM

NAGRADA PLATFORME "TRIPADVISOR" Vrijednim priznanjenm Adventure Dubrovnik rangiran na prvom mjestu među svim kajaking kompanijama na svijetu

Piše Dv
3. kolovoza 2020. - 12:08
Adventure Dubrovnik sa zadovoljstvom objavljuje da je njihov izlet Adventure Dubrovnik Sea Kayaking and Snorkeling tour odabran od strane Tripadvisora kao pobjednik 2020 Tripadvisor Travelers’ Choice™ Best of the Best Awards for Experiencesu kategorijama:

Top 25 Experiences - World (gdje su rangirani 10-ti)
Top 10 Experiences - Europe (gdje su rangirani 5-ti)

Nagrade Tripadvisora su među najvećim mogućim priznanjima u turizmu. Tripadvisor je najveća svjetska turistička online platforma sa preko 250.000 različitih aktivnosti u ponudi. Adventure Dubrovnik izlet kajakom je prvi hrvatski turistički izlet koji je svrstan uTripadvisor top 10 aktivnosti u svijetu. Naš izlet je ove godine jedini hrvatski turistički izlet uvršten u top 25 aktivnosti u svijetu.

Ovim priznanjem Adventure Dubrovnik je rangiran na prvom mjestu među svim kajaking kompanijama na svijetu, a Hrvatska broj 1 kajaking destinacija na svijetu za 2020.

- Ova nagrada je priznanje napornog rada i zalaganja našeg tima. Zaljubljenici smo u našu zemlju i zahvalni smo na prilici da podjelimo ljepote naše zemlje sa gostima na našim izletima. Oduševljeni smo činjenicom da smo u top 5 aktivnosti u Europi. Ostvarenje je našeg sna da smo u top 10 aktivnosti u cijelom svijetu, na tome smo radili posljednih 10 godina. Hvala našem prekrasnom timu i našim gostima, bez njih ovo nebi bilo moguće.
27. travanj 2024 00:38